Velvære i gode hænder

Ayurvedamassage

Ayurvedamassage i København Ayurvedamassage er en indisk massage der er baseret på principperne i Ayurveda, herunder at sygdom er en ubalance i kroppen. Denne massage hedder Abhyanga og er den mest helhedsorienterede massage indenfor Ayuveda. . 
 
Abhyanga - Ayruvedamassage
Den ayurvediske oliemassage foregår liggende og siddende, på en opvarmet massagebriks i et varmt lokale. Den ayurvediske olie varmes op og hele kroppen smørres ind og masseres. Allerede fra starten, vil du mærke hvor afslappende massagen er. Under massagen er du nøgen, da massagen gennemgår hele kroppen fra top til tå. 
 
Ayurveda massage - Abhyanga - KbhOlien er en speciel ayurvedisk olie med urter, der har været kogt i længere tid efter indisk tradition. Olien er opvarmet til 39 grader, så det er ekstraordinært nydelsesfuldt, når olien kommer i kontakt med kroppen. Massagen foregår blidt over hele kroppen i lange blide strøg. En indisk massage kan ikke sammenlignes med en traditionel massage.
 
Undervejs vil du være siddende, liggende på ryggen og på sidden, mens din krop bliver masseret. Den varme olie med urter og de nydelsesfulde strøg gør massagen til en unik og enestående oplevelse. Efter ayurvedisk tradition masseres alt på kroppen med lange strøg langs hele kroppen fra top til tå. Strøgene er udvilket til at skabe ro og balance i hele kroppen.
 
Ayurveda indisk helkropsmassage med varm olie Når kroppen smøres ind i olie er det blidt og roligt. Alle strøg bliver til en afslappende oplevelse og du mærker hvordan den flere tusind år gamle ayurvediske massage giver dig dybere balance og gør dig afslappet. Massagen er en unik oplevelse, der ikke kan beskrives med ord, men kun kan opleves med kroppen og dine sanser. 

Efter massagen ligger du et par minutter. Derefter afvaskes din krop blidt og omsorgsfulgt og du vil være klar til at opleve livet fra et nyt og afbalanceret udgangspunkt.


Gavekort til dem du holder af

Bestil gavekort til massage online

Åbningstider og tidsbestilling

Mandag til fredag
8:00 til 21:00

Lørdag
10:00 til 16:00

Tidsbestilling
Det er nødvendigt at bestille tid. Du kan bestille tid via telefon eller via kontaktsiden her på hjemmesiden.

Adresse

Massagecentret
Turesensgade 23 tv
1368  København K
Telefon: 29 863 963

Bestil tid her