Velvære i gode hænder

Graviditetsmassage

Graviditetsmassage i KøbenhavnGraviditetsmassage er en individuel tilpasset oliebaseret helkropsmassage.

Graviditetsmassage 1 time og 30 min - 550 kr.
Helkropsmassage på speciel briks med hul til maven og barmen, udført af lægeeksamineret massør med speciale i gravide. En komplet helkropsmassage med fokus på alle de områder hvor du oplever spændinger under graviditeten. Massagen gennemgår hele kroppen, fra lægmusklerne, inderside og yderside af lår, samt balderne. Derefter masseres ryg, skuldre og nakke. Når massagen er færdig på bagsiden af kroppen vendes du og modtager massage på hele forsiden af kroppen. Kan du ikke ligge på ryggen, kan briksen indstilles, så overkroppen ligger oppe. Fødder, ben og lår masseres først. Herefter arme, brystmuskel, mave, hofte og forsiden af bækken.  Hver en muskel bliver masseret og din krop vil være gennemgået fra top til tå-
 
Graviditetsmassage 1 time - 450 kr.
Gravidmassage i KøbenhavnGraviditetsmassage som beskrevetovenfor, men kun en time. Graviditetsmassage af hele kroppen eller dele heraf, med fokus på de områder hvor du føler dig mest spændt.

Ekstra bækkenmassage 30 min - 100 kr.
Ekstra masasge af bækken, med fokus på symfyseleddet, baller og bækken. Massage hvor alle muskelhæfter og muskler på forsiden og bagsiden af bækkenet masseret grundigt og umhyggeligt.


Fokusområder under en graviditetsmassge

Jeg har arbejdet med gravide siden 2006 og har gennem mange år oplevet hvordan graviditeten påvirker store dele af kroppen. Samtidig kan jeg se, hvor stor forskel der er på hvordan kroppen bliver påvirket. Under massagen fokuseres der på:
 
1) Bindevæv og led bliver løsereGravid massage på speciel briks
Hormonet relaxin udskilles i kroppen fra omkring uge 10. Hormonet har en blødgørende virkning på alt bindevæv i kroppen, så bækkenet bliver forberedt på, at kunne give efter, når du føder. Bivirkningen er dog, at alt andet bindevæv også bliver blødere. Dette medfører at led kan skride eller bliver uhensigtsmæssigt smidige. Dette har jeg fokus på under massagen.

2) Trykket på led og lænd øges
Tyngdepunktet i kroppen ændres, mens maven vokser og samtidigt øges trykket på kroppens led. Dette kan give uhensigtsmæssige svaj i lænden for at holde balancen. Samtidigt udsættes kroppens øvrige led for en ekstra belastning i takt med at barnet vokser. I massagen er der fokus på de led der bliver ekstra belastet.

3) Kroppens naturlige lymfedrænage bliver mindre effektiv
Bækkenmassage og graviditetsmassage KbhBenene og resten af kroppen kan hæve under graviditeten, da kroppens naturlige lymfedrænage bliver mindre effektiv. Samtidigt begynder kroppen at tilbageholde mere vand under graviditeten. Massagen hjælper kroppen med at komme af med overskudsvæske der er ophobet i kroppen.

5.) Bækkenet 
Bækkenet belastes ekstra under graviditeten og massagen fokuserer derfor på hele bækkenet. Der sker store forandringer i bækkenet og underlivet. Disse forandringer kan medføre uhensigtsmæssige spændinger. Under graviditeten kan der opstå spændinger forskellige steder i bækkenet og massagen tilpasses derfor dine behov og ønsker. Du kan bestille ekstra bækkenmassage i forbindelse med helkropsassagen.

5) Fordøjelsesbesvær
Massage sætter gang i fordøjelsen. Mange oplever at maven rumler under afslutningen af massagen, fordi den forøgede blodcirkulation i kombination med den afslappede tilstand gør, at maven arbejder som den skal.

Massage anbefales under hele graviditeten

Gravide må få massage under hele graviditeten og der gælder  de samme forholdsregler som ved alle andre massager. Gravide er blandt dem der har størst behov for massage. Det er også den gruppe der får størst gavn af massagen, fordi mange af belastningerne kan afhjælpes af en behandler med speciale i gravide. Massage anbefales derfor under hele graviditeten, hvis mor og barn skal have de bedst mulige betingelser.


 


Gavekort til dem du holder af

Bestil gavekort til massage online

Åbningstider og tidsbestilling

Mandag til fredag
8:00 til 21:00

Lørdag
10:00 til 16:00

Tidsbestilling
Det er nødvendigt at bestille tid. Du kan bestille tid via telefon eller via kontaktsiden her på hjemmesiden.

Adresse

Massagecentret
Turesensgade 23 tv
1368  København K
Telefon: 29 863 963

Bestil tid her