Velvære i gode hænder

Ayurvedamassage

Ayurvedamassage i København Ayurvedamassage er en indisk massage der er baseret på principperne i Ayurveda. Ayurveda betyder livets videnskab og er en 2500 år gammel visdom, der er baseret på en antagelse om, at sygdom er en ubalance i kroppen. Denne massage hedder Abhyanga og er den mest helhedsorienterede og afslappende massage indenfor Ayurvedaen.

Abhyanga - Ayruvedamassage 1 time og 30 min - 550 kr.
Den ayurvediske oliemassage foregår liggende og siddende, på en opvarmet massagebriks i et varmt lokale. Den ayurvediske olie varmes op og hele kroppen smøres ind. Allerede fra starten vil du mærke hvordan berøring og strøg får kroppen til at slappe af. Du vil mærke en dyb afslappet tilstand, hvor du og kroppen kan tage imod oplevelsen. 

Ayurveda massage - Abhyanga - KbhOlien er en speciel ayurvedisk olie med urter, der har været kogt i længere tid efter indisk tradition. Olien er opvarmet til 39 grader, så det er ekstraordinært nydelsesfuldt, når olien kommer i kontakt med din krop. Massagen foregår blidt over hele kroppen i lange blide strøg, med massage ved chakra og energibaner. En indisk massage kan ikke sammenlignes med en traditionel massage.
 
Undervejs vil du være siddende, liggende på ryggen og på sidden, mens din krop bliver masseret. Den varme olie med urter og de nydelsesfulde strøg gør massagen til en unik og enestående oplevelse. Efter ayurvedisk tradition masseres hele kroppen, hvor du undervejs er siddende og liggende. Lange strøg fra fødder, over ben, langs inderside af lår til lysken over maven til brystet og tilbage kombineres med strøg langs siderne og over hele kroppen. Du skal blot ligge og tage imod de varme hænder.
 
Ayurveda indisk helkropsmassage med varm olie Når kroppen smøres ind i olie er det blidt, opmærksomt og nydelsesfuldt. Alle strøg bliver til en sanselig oplevelse og du mærker hvordan den flere tusind år gamle ayurvediske massage giver dig dybere balance og gør dig afslappet. Massagen er en unik oplevelse, der ikke kan beskrives med ord, men kun kan opleves med kroppen og dine sanser. 

Efter massagen ligger du i 5 minutter. Derefter afvaskes din krop blidt og omsorgsfulgt og du vil være klar til at opleve livet fra et nyt og afbalanceret udgangspunkt.


Gavekort til dem du holder af

Bestil gavekort til massage online

Åbningstider og tidsbestilling

Mandag til fredag
8:00 til 21:00

Lørdag
10:00 til 16:00

Tidsbestilling
Det er nødvendigt at bestille tid. Du kan bestille tid via telefon eller via kontaktsiden her på hjemmesiden.

Adresse

Massagecentret
Turesensgade 23 tv
1368  København K
Telefon: 29 863 963

Bestil tid her