Bækkenmassage på 30 min

Behandling af spændinger ved bækken eller skævheder i bækkenet

Baekkenmassage

Bækkenmassage

En bækkenmassage er en ekstra dybdegående massage af bækkenet på 30 minutter i forbindelse med en helkropsmassage. Massagen gennemgår alt på og omkring bækkenet. Massagen reducerer spændinger og genoprette balancen i bækkenet i forbindelse med skævheder, ubalancer eller overbelastning. Bækkenmasasgen er for alle og ikke kun gravide. Nogen oplever ubalancer, andre har bækkenløsning, symfyselæsning, konstante smerter og lignende.

Beskrivelse af bækkenmassagen

Baekkenmassage Bækkenmassagen udføres med en økologisk mandelolie, hvor alle muskler, ligamenter og led i hele bækkenet masseres og afspændes. Derfor er man nøgen under massagen. Først maseres bagsiden af bækkenet, med fokus på nedre lænd, balderne og musklerne ved korsbenet. Der er ekstra fokus på ubalancer, spændinger og skævheder ved korsbenet. På forsiden af bækkenet masseres ligamenterne ved den nederste del af maven og lysken. Derefter masseres symfysen, fra toppen af venusbjerget ned til området over kønsåbningen. Der er ekstra fokus på symfyseleddet, hvor der ofte er mange spændinger, da symfysen er samlingspunktet på forsiden af bækkenet. Ofte vil store lændesvaj eller graviditet medføre spændinger og inflammation ved symfysen.

Baekkenmassage Under symfysen ligger en lang række scener og muskler som masseres og afspændes. De ligger omkring den bløde del af vulva og langs de ydre kønslæber. Tilt og skævheder i bækkenet ses ofte i dette område. Det er alt fra de små muskler som laver sammentrækninger i og omkring kønnet, til muskelhæfterne ved de store inderlårsmuskler, som ofte er stramme/spændte ved tilt i bækkenet pga. graviditet, kontorarbejde m.v. Alt masseres og afspændes.

Bækkenmassagen øger blodcirkulationen i hele bækkenet. Spændinger fjernes eller reduceres allerede efter første behandling. Du vil med det samme mærke at området er mere afspændt, mere smidigt og mindre ømt.

Bivirkninger

symfyse massage Efter massagen kan ømhed forekomme i muskler, som har været meget spændte. Det aftager hurtigt og svarer til træningsømhed. Massage på bækkenets forside kan medføre at kroppen reagerer seksuelt. Når blodcirkulationen flyder frit og uhindret, så er man mere følsom end normalt og støg og massage ved kønnet kan give spontan nydelse eller orgasme, uden at man kan styre det eller holde reaktionerne tilbage. Skulle du være blandt dem der reagerer, så er det helt naturligt og kærkomment. Du skal blot slappe af og nyde behandlingens effekt på din krop. Derudover forekommer der ingen relevante bivirkninger på massagen.

Priser på bækkenmassage

Bækkenmassage koster 100 kr. ekstra i forbindelse med en helkropsmassage.