Bækkenmassage af ekspert i massage af bækkenet

Bækkenmassage i København

Bækkenmassage hos Massagecentret

Bækkenmassage  i København

En bækkenmassage er individuelt tilpasset og ekstra grundig massage af bækkenet på 30 minutter i forlængelse af en helkropsmassage. Bækkenmassagen udføres af en ekspert i massage af bækkenet. En total gennemgang af samtlige led og muskler i bækkenet og underlivets ydre muskler. Alt masseres og alle skævheder og ubalancer kortlægges og der udarbejdes en handlingsplan for hvordan du kan komme i balance igen og undgå spændinger, ubalancer, kroniske smerter m.v.

Mange kommer pga. bækkensmerter, hofteproblemer, underlivssmerter, menstruationssmerter, Endometriose, graviditet, bækkenløsning eller smerter i og omkring bækkenet. Massagen kan arbejde med specifikke problemstillinger eller gennemgår alt på og omkring bækkenet. Massagen reducerer spændinger og genoprette balancen i bækkenet i forbindelse med skævheder, ubalancer eller overbelastning. Nogen oplever ubalancer, andre har bækkenløsning, symfyseløsning, konstante smerter, underlivsspændinger m.v.

Bækkenmassagen

Først masseres bagsiden af bækkenet, med fokus på balderne og korsbenet. Der er ekstra fokus på ubalancer, spændinger og skævheder ved korsbenet og halebenet, samt de store baldemuskler (Gluteus maximus og gluteus medius) og Piriformis. Ubalancer og overbelastning mellem rygsøjle og korsben undersøges og hvert led afspændes. Endvidere masseres bunden af bækkenet mod de store lårmuskler på bagsiden af benet og mellem balder og inderside af lår i bunden af bækkenet mellem siddeknoglen og lårbensknoglen. Sidstnævnte muskelgrupper har ofte stor betydning for balancen i bækkenet, da de er forbindelsen mellem ben og bækken.

På forsiden af bækkenet masseres ligamenterne ved den nederste del af maven og lysken. Hoftekantens muskler afspændes, herunder hoftebøjeren Psoas Major, og derefter masseres symfysen, der samler bækkenet på forsiden ved venusbjerget. Nedre mavemuskler og mavemusklerne i siderne kan være spændte, når bækkenet er skævt til siderne eller tilter frem. Der er derefter fokus på symfyseleddet, hvor der ofte er mange spændinger og påvirkninger fra skævheder i bækkenet. Ofte vil store lændesvaj, f.eks. fra graviditet eller kontorarbejde, medføre spændinger og inflammation ved symfysen. Symfysen er samlingen på forsiden af bækkenet ved venusbjerget, som danner toppen af kønsåbningen. På begge sider af bækkenets åbning ligger en række muskler, som g¨år ned mod indersiden af lår mod knæ og lårbensknogle. Disse muskler bliver ofte stramme og spændte. når der er tilt, svaj eller rotation i bækkenet. De afspændes samtidigt med, at der holdes øje med ubalancer.

Efter bækkenmassagen er alle muskler, ligamenter og led i det ydre bækken gennemgået og afspændt.

Vejledning efter bækkenmassagen

Efter behandlingen vil du modtage vejledning om hvordan dit bækken har det. Du vil få vist dine problemstillinger på en model af bækkenet så du selv kan forstå hvorfor du f.eks. har ondt og hvad du selv kan gøre. Relevante træningsøvelser eller øvelser til afspænding er en naturlig del af vejledningen.

Massagen er nemlig ikke kun en minutiøs gennemgang af alle muskler, men jeg konstaterer også hvilke muskler som er spændt og hvad det betyder for din kropsholdning. Derudover vejleder jeg dig i øvelser og afspænding som reducerer ubalancerne og genskaber balancen i bækkenet. Dette hører med til behandlingen og er en del af den gode service.

Bækkenmassage og graviditetsmassage i København

Priser på bækkenmassage

En bækkenmassage foretages i forlængelse af en helkropsmassage. Bækkenmassagen varer i 30 minutter og koster 150 kr. ekstra.