Bækkenmassage af ekspert i massage af bækkenet

Bækkenmassage i København

Bækkenmassage hos Massagecentret

Bækkenmassage  i København

En bækkenmassage er individuelt tilpasset og ekstra grundig massage af bækkenet på 30 minutter i forlængelse af en helkropsmassage. Bækkenmassagen udføres af en ekspert i massage af bækkenet. En total gennemgang af samtlige led og muskler i bækkenet. Alt masseres og alle skævheder og ubalancer kortlægges og der udarbejdes en handlingsplan for hvordan du kan komme i balance igen og undgå spændinger, ubalancer, kroniske smerter m.v.

Mange kommer pga. bækkensmerter, hofteproblemer, underlivssmerter, menstruationssmerter, Endometriose, graviditet, bækkenløsning eller smerter i og omkring bækkenet. Massagen kan arbejde med specifikke problemstillinger eller gennemgår alt på og omkring bækkenet. Massagen reducerer spændinger og genoprette balancen i bækkenet i forbindelse med skævheder, ubalancer eller overbelastning. Bækkenmassagen er for alle og ikke kun gravide. Nogen oplever ubalancer, andre har bækkenløsning, symfyseløsning, konstante smerter, underlivsspændinger m.v.

Bækkenmasasgen

Bækkenmassagen foretages altid i forlængelse af en helkropsmassage, da kroppens øvrige muskler har stort samspil og indvirkning på bækkenet. Det er vigtigt at jeg har afspændt andre muskler og har et overblik over hvordan den øvrige krop har reageret på dine bækkenproblemer.

Først masseres bagsiden af bækkenet, med fokus på ballerne og korsbenet. Der er ekstra fokus på ubalancer, spændinger og skævheder ved korsbenet og halebenet samt de store ballemuskler (Gluteus maximus og gluteus medius) og ballemusklen Piriformis. Rygsøjlens sammenhæng med bækkenet undersøges og hvert led afspændes. Endvidere masseres bunden af bækkenet ved inderlår. Dermed omfatter massagen alle de muskler på bagsiden, som direkte styrer bækkenet eller kan give ubalancer.

På forsiden af bækkenet masseres ligamenterne ved den nederste del af maven og lysken. Hoftekantens muskler afspændes, herunder hoftebøjeren Psoas Major, og derefter masseres symfysen, der samler bækkenet på forsiden ved venusbjerget. Der er ekstra fokus på symfyseleddet, hvor der ofte er mange spændinger og påvirkninger fra skævheder i bækkenet. Ofte vil store lændesvaj, f.eks. fra graviditet eller kontorarbejde, medføre spændinger og inflammation ved symfysen. Muskler i lysken og inderlår masseres.

Derefter afspændes muskler og led ved bækkenåbning og inderlår. Muskulaturen ved den ydre del af underlivet, bliver ofte spændt og inflammatorisk ved skævheder eller kroniske smerter. Under symfysen udspringer en række muskler, som går fra bækkenets åbning og ned langs inderlår, herunder Gracilis. Muskler som stabiliserer bækkenet og som kan blive spændte, inflammatoriske og danne skævheder ved stillesiddende arbejde, graviditet og lignende. Derudover kan de ydre muskler ved underlivsmuskulaturen bliver spændt, ømme og stramme. Smerter ved menstruation, bækkenløsning, ubalancer i bækkenet giver ofte inflammation, anspændthed og ømhed i disse muskler, som også påvirkes af lændesvaj, symfyseløsning, inflammation i bækkenet,slidtage i rygsøjlen, m.v. Massagen gennemgår musklerne og afspænder dem minutiøst.

Vejledning efter bækkenmassagen

Efter behandlingen vil du modtage vejledning om hvordan dit bækken har det. Du vil få vist dine problemstillinger på en model af bækkenet så du selv kan forstå hvorfor du f.eks. har ondt og hvad du selv kan gøre. Relevante træningsøvelser eller øvelser til afspænding er en naturlig del af vejledningen.

Massagen er nemlig ikke kun en minutiøs gennemgang af alle muskler, men jeg konstaterer også hvilke muskler som er spændt og hvad det betyder for din kropsholdning. Derudover vejleder jeg dig i øvelser og afspænding som reducerer ubalancerne og genskaber balancen i bækkenet. Dette hører med til behandlingen og er en del af den gode service.

Bækkenmassage og graviditetsmassage i København

Priser på bækkenmassage

En bækkenmassage foretages i forlængelse af en helkropsmassage. Bækkenmassagen varer i 30 minutter og koster 150 kr. ekstra.