Din massør i København

Den bedste massage i København

Lidt om din massør

Massøren Jeg hedder Thorben Wikkelsø og er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør og jeg er ekspert i behandling, træning og massage af gravide. Derudover er jeg uddannet personlig træner med fokus på gravide og genoptræning af bækkenproblemer. Jeg har arbejdet som massør siden 2007, med fokus på graviditetsmassage, efterfødselsmassage og bækkenproblemer.

Jeg tror på at afspænding skal foretages ud fra en helhedsbetragtning, fordi hele kroppen hænger sammen. Min filosofi er, at jeg dels skal afhjælpe de nuværende spændinger eller smerter og dels skal jeg gøre dig i stand til, selv at gøre noget ved årsagen til ubalance, spændingerne, smerterne m.v. Derfor hjælper jeg altid med grundig vejledning og øvelser efter en behandling.

Massør i København Jeg har gjort mig umage og gennem hele min karriere fået de bedste uddannelser og har løbende udvidet mine kompetencer og erfaring. Dette gør mig til en af Danmarks bedst uddannede massører.

Jeg arbejder med hele kroppen på forside og bagside og på kryds og tværs. Det er vigtigt at få det hele med, for at skabe så gode resultater som muligt. Som du kan læse af beskrivelserne, så gennemgår mine massager alt på kroppen, af netop samme årsag.

Mine uddannelser

Fysiurgisk massør i 2006
Lægeeksamineret fysiurgisk massør med uddannelse i fysiologi og anatomi. Derudover en praktisk eksamen i fysiurgisk massage. Uddannelsen er i overensstemmelse med brancheforeningens højeste krav og sundhedsstyrelsens retningsliniger.

Muskelterapi hos Klinik Tengberg i 2007
50 lektioners uddannelse i behandling med triggerpunkter, herunder mobilisering og manipulation af muskler og led, samt udøvelse af stræk på patienter.

Enneagrammet hos Coachmaster i 2007
Enneagramkursus om mennesketyper, adfærd, handlingsmønstre og værdier. Kursisten er i stand til at afdække patientens adfærd og hvilke værdier der motiverer en konkret person. Bruges i forbindelse med motivation til træning og afspænding af kroppen.

Udvidet anatomi, fysiologi og sygdomslære i 2007
410 lektioner i anatomi, fysiologi, sygdomslære, patologi, psykologi, klinikdrift og andre behandlingsformer. Uddannelse tilrettelagt efter sundhedsstyrelsens retningslinier.
       
Afspændingsmassage hos Kilden i 2007
Kursus i healende og rolig massage hos Kilden.
     
The Body Mirror System i Eestburn, England, 2007
The Body Mirror System er et healingsystem der hjælper kroppen med at komme i balance.
         
Massage af gravide hos Massageskolen i 2008
Uddannelse i massage af gravide med fokus på afspænding og behandling af de gener en graviditet kan medføre.
       
Hypnoshiatsu hos United Trances i 2008
Kursus i shiatsumassage. Træning og øvelse i shiatsumassage og teknikker i trancetilstande.
      
Personlig træner hos ProAcademy i 2008
Uddannelse som personlig træner hos Danmarks førende træneruddannelse. Uddannelse i bevæganalyser, coaching, træningsfysiologi og anatomi, træningsprogrammer og individuel træning.
 
Graviditetstræning - ProAcademy 2009
Specifik uddannelse i undersøgelse af bækkenproblemer, samt træning af bækken og andre områder for gravide, med forkus på træning før, under og efter graviditeten.
     
Natha Yoga-center - Natha 2009 til 2011
Intensivt kursus i Hatha-yoga og meditation.
     
Hawaiiansk Lomi Lomi massage v./ Ulla Kiil i 2010
Kursus i udøvelse af Hawaiiansk Lomi Lomi massage, der er en tempelmassage udført med underarmene og med lange rolige strøg.
     
Ayurvedisk massage v./ Dorthe Lolck i 2011
Ayurvedisk massage efter ældgammel indisk tradition til at skabe balance i kroppen. .

Træning i vand - AquAcademy 2016
Træning i vand for folk med besvær og træning af gravide med fokus på bækken, ryg og hofte.