Online bestilling af gavekort til massage i København

Bestil gavekort til massage

Nedenfor kan du bestille gavekort til massage

Du bestiller gavekortet online nedenfor og det sendes til mig. Jeg sender en bekræftelse senere samme dag hvori betalingsinformationen fremgår. Betalingen foregår via MobilePay eller ved fremmøde i klinikken. Modtageren af gavekortet kan indløse massagen som de ønsker og den kan byttes til en tilsvarende massage, hvis andre massageformer har større interesse. Gavekortet sendes til den ønskede adresse eller kan hentes efter aftale i klinikken. I kommentarfeltet til sidst kan du give bemærkninger til bestillingen eller fremhæve særlige ønsker. Har du spørgsmål til din bestilling kan du skrive til mig via hjemmesiden eller ringe på tlf. 29 863 963.

Tak for din bestilling af gavekort.
Der opstod en fejl.

Gavekort til massage

Massagecentrets gode service gælder også gavekort. Gavekort forældes aldrig og kan altid indløses til en massage i klinikken i København. Enhver massage tilpasses modtagerens ønsker.

Modtageren af gavekortet vil få sin massage i dette smukke lokale, hvor jeg vil gøre mit bedste for, at gavekortet bringer glæde.

Turesensgade 23
1368 København K
Tlf. 29 863 963

Massagecentret

Mange af mine faste kunder startede med et gavekort fra en person der hold af dem, som selv havde oplevet glæden ved professionel massage. Et gavekort til massage er en omsorgsfuld gave som alle mennesker kan bruge uanset alder.

Jeg tilpasser alle behandlinger individuelt og har altid god tid, så modtageren af gavekortet kan få den bedst mulige massage og vejledning.

Træningsvejledning

Jeg hjælper gerne med vejledning i træning og afspænding af kroppen samt korrekt kropsholdning og skadesforebyggende øvelser.

Åbningstider

Gavekort kan indløses på følgende tidspunkter. Massagen forudsætter tidsbestilling inden du indløser gavekortet.

Mandag til fredag – 8 – 20.00
Lørdag – 10 – 16

Massagecentret

Turesensgade 23
1368 København K
Tlf. 29 863 963

Massagecentret