Massage efter fødsel

Efterfødselsmassage i København

Efterfødselsmassage

En dybdegående helkropsmassage efter fødslen hvor hele kroppen minutiøst gennemgås med fokus på genopretning af din krop. Systematisk og helhedsorienteret professionel gennemgang af hele kroppen, med fokus på de områder hvor der ofte opstår spændinger og belastninger efter graviditet og fødsel. Der er i denne massage ekstra fokus på bækkenet og samarbejdet mellem bryst og skuldre. Områder som ofte er spændte efter babyløft og amning i uhensigtsmæssige stillinger. Der er endvidere fokus på bækkenets muskulatur, for at genoprette balance og fjerne spændinger. Massagen gennemgår alle musklerne og undervejs analyseres eventuelle ubalancer som danner baggrund for den individuelle vejledning som du modtager efter massagen. Massagen er er ikke kun en velfortjent forkælelse, men en vigtig afspænding, der afsluttes med professionel vejledning om hvilke øvelser du har mest gavn af for at kunne genoprette kroppen.

Hvordan foregår en efterfødsselsmassage

Efterfødselsmassagen er en klassisk dybdegående afspændingsmassage af hele kroppen med ekstra fokus på bækken, underlivet, bryst og de områder som er ekstraordinær belastet efter du er blevet mor. Nogen oplever at kroppen ikke har sat sig rigtigt på plads og andre oplever stor overbelastning i hele kroppen. Denne efterfødselsmassage er individuelt tilpasset til dine ønsker og behov og udført af erfaren massør med speciale i gravide, fertilitet og efterfødselsbehandlinger.

Bækkenmassage og graviditetsmassage i København

Efterfødselssmassage med bækkenmassage

En komplet helkropsmassage til efter fødslen med fokus på alle de områder hvor du oplever spændinger, belastninger og ubalancer. Massagen starter med massage af nakke, skuldre, ryg, lænd, hofte og balder. Derefter lægmusklerne og lår. Så masseres hele forsiden af kroppen. Fødder, ben og lår masseres først. Herefter arme, brystmuskel, mave, hofte, symfysen, underlivets muskulatur og resten af forsiden af bækkenet. Efterfølgende vil du modtage vejledning og orientering om de observationer der er gjort under massagen. Alt under massagen kan tilpasses dine ønsker og behov.

Efterfødselsmasasge i 60 min 450 kr.
Efterfødselsmasasge i 90 min 550 kr.
.

Ekstra bækkenmassage i forbindelse med kropsmassagen

En ekstra bækkenmassage i forbindelse med en helkropsmassage for kvinder der efter graviditeten har udfordringer med bækkenet. Ofte vil der være fokus på symfyseleddet, ligamenterne, korsben og musklerne ved bækkenets led og de mange muskler på bækkenets forside og ved kønsåbningen. Læs mere.

Ekstra bækkenmassage i 30 min 150 kr.
.

Genoptræning af bækken og vaginalmuskulatur

Elektronisk TENS muskelgenoptræning af underlivets muskulatur. Behandling med specielt designet TENS apparat til underlivets muskler som genoptræner og opstrammer alle vaginale muskler og hele bækkenbunden. Den vaginale muskulatur bliver stærkere og strammere og modvirker slap bækkenmuskulatur, reparerer traumatiseret eller slap vaginal muskulatur og forebygger inkontinens m.v. Sessionen består af 30 minutters træning og efterfølgende massage og afspænding. Læs mere.

TENS i 60 min 450 kr.
3 x TENS a 60 min 950 kr.
.