Massage efter fødsel

Efterfødselsmassage i København

Efterfødselsmassage

En dybdegående helkropsmassage efter fødslen hvor hele kroppen minutiøst gennemgås med fokus på genopretning af din krop. Systematisk og helhedsorienteret professionel massage af hele kroppen, med fokus på de områder hvor der ofte opstår spændinger og belastninger efter graviditet og fødsel. Der er i denne massage ekstra fokus på bækkenet og genopretning af og kontakt til underlivets muskler. Endvidere fokuseres på samarbejdet mellem bryst og skuldre. Områder som ofte er spændte efter babyløft og amning i uhensigtsmæssige stillinger. Der er fokus på bækkenets muskulatur, for at genoprette balance og fjerne spændinger og der arbejdes med aflastning, afspænding af bryst med massage og e-vitamin-olie, som genopretter, fjerner irritation og virker healende.  Massagen gennemgår alle musklerne og undervejs analyseres eventuelle ubalancer, som danner baggrund for den individuelle vejledning som du modtager efter massagen. Underlivets muskler får ekstra fokus for at afspænde dem og genoprette kontakten til området. Massagen er er ikke kun en velfortjent forkælelse, men en vigtig afspænding, der afsluttes med professionel vejledning om hvilke øvelser du har mest gavn af for at kunne genoprette kroppen.

Hvordan foregår en efterfødsselsmassage

Efterfødselsmassagen er en klassisk dybdegående afspændingsmassage af hele kroppen med ekstra fokus på bækken, underlivet og bryst. Nogen oplever at kroppen ikke har sat sig rigtigt på plads og andre oplever stor overbelastning i hele kroppen, spændinger i underlivet eller bækkenet, manglende kontakt til underlivet eller bare en brugt krop. Bækkenet og musklerne i ydre underliv og kønsåbningen for ekstra fokus og omsorg. Denne efterfødselsmassage er individuelt tilpasset til dine ønsker og behov og udført af erfaren massør med speciale i gravide, fertilitet og efterfødselsbehandlinger.

Efterfødselssmassage med bækkenmassage

En komplet helkropsmassage til efter fødslen med fokus på alle de områder hvor du oplever spændinger, belastninger og ubalancer. Massagen starter med nakke, skuldre, ryg, lænd, hofte og balder. Derefter lægmusklerne og lår. Så masseres hele forsiden af kroppen, startende med fødder, ben og lår. Herefter arme, brystmuskel, bryst og brystvorter, mave, hofte, symfysen, underlivets ydre muskulatur og resten af bækkenet.

Efterfødselsmasasge i 60 min 450 kr.
Efterfødselsmasasge i 90 min 550 kr.
.

Ekstra bækkenmassage

Massage af bækkenets og underlivets ydre muskler. En ekstra bækkenmassage i forbindelse med en helkropsmassage for kvinder der efter graviditeten har udfordringer med bækkenet. Ofte vil der være fokus på symfyseleddet, ligamenterne, korsben og musklerne ved bækkenets led og de mange muskler på bækkenets forside.

Bækkenmassage i 30 min 150 kr.
.

Bækkenbundsmassage

Massage af den indvendig vaginale muskulatur og bækkenbund. Systematisk afspænding af bækkenbunden i forlængelse af helkropsmassagen. Gennemgang for dysfunktioner, arvæv, overspændthed eller slaphed i områder af bækkenbunden og afspænding heraf

Bækkenbundsmassage i 30 min 150 kr.
.
Bækkenmassage og graviditetsmassage i København
Graviditetsmasasge i København