Massage efter fødsel

Efterfødselsmassage i København

Efterfødselsmassage

En dybdegående helkropsmassage efter fødslen hvor hele kroppen minutiøst gennemgås med fokus på genopretning af din krop. Systematisk og helhedsorienteret professionel massage af hele kroppen, med fokus på de områder hvor der ofte opstår spændinger og belastninger efter graviditet og fødsel. Der er i denne massage ekstra fokus på bækkenet. Endvidere fokuseres på samarbejdet mellem bryst og skuldre. Områder som ofte er spændt efter babyløft og amning i uhensigtsmæssige stillinger. Der er fokus på bækkenets muskulatur, for at genoprette balance og fjerne spændinger og der arbejdes med aflastning og afspænding. Massagen gennemgår alle musklerne og undervejs analyseres eventuelle ubalancer, som danner baggrund for den individuelle vejledning som du modtager efter massagen. Massagen er er ikke kun en velfortjent forkælelse, men en vigtig afspænding, der afsluttes med professionel vejledning om hvilke øvelser du har mest gavn af for at kunne genoprette kroppen.

Hvordan foregår en efterfødsselsmassage

Efterfødselsmassagen er en klassisk dybdegående afspændingsmassage af hele kroppen med ekstra fokus på bækken, underlivet og bryst. Nogen oplever at kroppen ikke har sat sig rigtigt på plads og andre oplever stor overbelastning i hele kroppen, spændinger i underlivet eller bækkenet eller bare en brugt krop. Denne efterfødselsmassage er individuelt tilpasset til dine ønsker og behov og udført af erfaren massør med speciale i gravide, fertilitet og efterfødselsbehandlinger.

Efterfødselssmassage med bækkenmassage

Komplet helkropsmassage til efter fødslen med fokus på alle de områder hvor du oplever spændinger, belastninger og ubalancer. Massagen starter med nakke, skuldre, ryg, lænd, hofte og balder. Her gennemgår massagen hele bagsiden af bækkenet. Derefter lægmusklerne og lår. Så masseres forsiden af kroppen, startende med fødder, ben og lår, samt arme og brystet. Efterfølgende massage af mave, hofte, symfysen og forsiden af hele bækkenet.

Efterfødselsmassage i 60 min 500 kr.
Efterfødselsmassage i 90 min 600 kr.
.

Ekstra bækkenmassage

En ekstra bækkenmassage i forbindelse med helkropsmassagen med ekstra fokus på bækkenets og underlivets muskler. Ofte vil der være fokus på symfyseleddet, ligamenterne, korsben og musklerne ved bækkenets led og de mange muskler på bækkenets forside. Endvidere afhjælpes spændinger i den ydre del af underlivsmuskulaturen i og omkring vulva.

Bækkenmassage i 30 min 200 kr.
.

Bækkenbundsmassage

Massage af den indvendig vaginale muskulatur og bækkenbund. Systematisk afspænding af bækkenbunden i forlængelse af helkropsmassagen. Gennemgang for dysfunktioner, arvæv, overspændthed eller slaphed i områder af bækkenbunden og afspænding heraf. Læs mere.

Bækkenbundsmassage i 30 min 200 kr.
.
Bækkenmassage og graviditetsmassage i København
Graviditetsmasasge i København