Massage for bedre fertilitet

Fertilitetsmassage i København

Fertilitetsmassage hos Massagecentret

Fertilitetsmassage er en videnskabeligt baseret behandlingsform, der øger sandsynligheden for at blive gravid og frugtbar. Massagen optimere de områder der har indflydelse på det reproduktive organ. Blodcirkulationen øges og hormonflow til og fra bækkenet forbedres, blodgennemstrømningen omkring livmoder, æggeleder og æggestok forøges, så ægproduktion og kvaliteten af æg kan optimeres. Massagen hjælper forplantningsorganernes evne til at fungere bedst muligt og samtidigt reduceres omkringliggende blokeringer, der kan forhindre graviditet eller reducere sandsynligheden for at blive gravid. Hele kroppen bliver masseret og afspændt. I forlængelse af fertilitetsmassagen, kan du tilvælge en afspænding af det reproduktive organ der øger blodcirkulationen i æggestokke, livmoder og slimhinde, afbalancerer og normaliserer hormonproduktionen og fjerner spændinger og blokeringer i underlivet. Massagen kan endvidere med fordel bruges før insemination og ægoplægning, hvis du er i fertilitetsbehandling.

Hvad er fertilitetsmassage

Fertilitetsmassage er en omhyggelig og målrettet helkropsmassage med bækkenmassage og massage af underlivsmuskulaturen. Hertil kan man tilvælge afspænding af den indre del, af det reproduktive organ. Fertilitetsmassagen har fokus på alle områder der har indflydelse på det reproduktive organ, fertilitet og graviditet. Massagen gennemgår hele kroppen og derfor er man nøgen under massagen. Selvom det føles dejligt, så er massagen effektiv og overgår på mange områder mere kendte behandlingsformer som akupunktur, laser m.v. Formålet er at afspænde kroppen, øge blodcirkulationen til de væsentligste områder, hjælpe områderne med at danne hormoner og skabe kontakt mellem centralnervesystem og underliv for at øge fertilitet, blodcirkulation og hormonflow i kroppen. En systematisk gennemgang af kroppen, hvor alt afspændes og hvor du kan nyde at være i centrum og i gode hænder. Jeg tager mig af dig fra du kommer til du går og alt er fra start til slut med fokus på, at din evne til at blive gravid bliver forbedret.

Du kan vælge følgende fertilitetsmassager

Nedenfor kan du læse om fertilitetsmassagen som tilbydes i perioden, hvor du ønsker at øge din fertilitet. Fertilitetsmassagen gennemgår det meste af kroppen og har udelukkende fokus på at øge fertiliteten. Derudover kan man tilvælge massage af det reproduktive organ i forlængelse af denne massage. Klargøringsmassagens formål er at øge blodcirkulationen i underlivet inden inseminering, IVF eller lignende behandling, så tæt på tidspunktet som muligt.

Fertilitetsmassage

En komplet helkropsmassage til kvinder som vil øge deres fertilitet. Massagen begynder ved skuldre og ryg, hvor der fokuseres på de led i ryggen, som har nerveforbindelse til underlivet, æggestokke, slimhinde og ydre kønsdele. Allerede fra starten af massagen er fokus, at din krop bliver optimeret fertilitetsmæssigt. Balderne masseres sammen med ben. Her fokuseres der på musklerne der går mod bækkenet og som kan skabe ubalancer i bækken, hofte og underlivet. Hver og en muskel masseres af afspændes. Ubalancer afdækkes og du vejledes herom efter massagen. På forsiden masseres ben, lår, bryst, mave, hoften og symfysen. Ved massage af maven masseres området i dybden for at øge blodcirkulationen i underlivet. Herefter masseres symfyse, forsiden af bækkenet og alle muskler omkring underlivet. Under fertilitetsmassagen er man helt nøgen, da alt på kroppen masseres. Efterfølgende vil du modtage vejledning og orientering om de observationer der er gjort under massagen og hvad du skal være opmærksom på fremover.

Fertilitetsmassage i 90 min 550 kr.
.

Massage af det reproduktive organ

I forlængelse af fertilitetsmassagen kan du tilvælge denne afspænding af det reproduktive organ. Fokus er på at afspænde musklerne, opdage og fjerne blokeringer samt at øge blodcirkulationen ved slimhinden, æggestokke og den vaginale muskulatur. Først afspændes musklerne under symfyse og ved kønsåbningen. Alle muskler der kan skabe spændinger, dårlig blodcirkulation og inflammation i hele underlivet bliver afspændt. Områderne masseres forsigtigt, spændinger fjernes og blodcirkulationen øges. Derefter masseres underlivets indre glatte muskulatur, mens massagen følger kroppens naturlige signaler, hvor intet forceres og alt sker i takt med at kroppen tillader afspændingen. Massagen øger blodcirkulationen i hele underlivet og dets bestanddele, herunder livmoder, slimhinde, æggestokke m.v.

Reproduktiv organ massage i 30 min 150 kr.
.

Klargøringsmassage

Klargøringsmassagens formål er at gøre kroppen så klar til ægoplægning eller insemination som muligt. Massagens af de ydre muskler i vulva og de indre i vagina øge blodcirkulationen i slimhinden og øge slimhindens evne til at modtage æg på bedste mulige vis. Massagen afspænder underlivet, øger blodcirkulationen og starter de naturlige processer som sker ved normal befrugtning, herunder dannelsen af gavnlige hormoner. Formålet er at øge kvaliteten af slimhinden og øge dens evne til at modtage de befrugtede æg eller sæd fra inseminering.

Klargøringsmassage i 90 min 550 kr.
.

Yderligere beskrivelse af fertilitetsmassage

Udover beskrivelsen her på siden, er der lavet en grundig vejledning til alle som ønsker fertilitetsmassage.

Vejledning til fertilitetsmassage

Nedenfor har jeg yderligere redegjort hvorfor at fertilitetsmassage er så gavnligt for at øge din fertilitet og hvordan massagen kan gøre dig klar til at blive gravid.

 • Afspænding af rygsøjlen
  Ryggen har afgørende betydning for fertiliteten på to grundlæggende områder. Det ene er nerveforbindelser til bækken og kønsorganet, som har afgørende betydning for kroppens kontakt til æggestokke, slimhinde og underlivets øvrige bestanddele og funktion. Den anden afgørende betydning ryggen har for fertiliteten er kropsholdningens eventuelle medførte aflukkethed af bækken og underliv. Dårlig kropsholdning kan nemlig lukke for eller reducere blodtilførsel og ilt til de vitale dele af bækkenet og kønnet. Ser vi på nervefunktionen så kan aflåsning af en rygled eller facetled give anspændthed som skaber inflammation og overstimulation af nerven, som medfører ømhed i ryggen og udstrålende smerte til balde eller underliv. Funktionen i nerverne der løber til underlivet fra midten af ryggen og ned til bunden af lænden kan være så nedsat at kontakten til underlivet reduceres. Nerveforsyningen til livmoderen, æggestokkene og æggelederne kommer fra rygsøjlen og det er vigtigt at der ikke er forstyrrelser ved deres udspring i ryggen som kan forhindre deres funktion. Systematisk og dyb afspænding af rygsøjlen er ekstremt betydningsfuld for et velfungerende bækken og underliv. Hvis nerven påvirkes vil der på sigt skabes inflammation, ømhed og føleforstyrrelser ved nervens udspring herunder bækken, ydre og indre kønsorgan. En lang rækken syndromer og diagnoser beskriver dette nærmere, f.eks. Maignes Syndrom, hvor nervepåvirkning omkring ryghvirvel 12 skaber konstant smerte i kønsorganet.

  Ryggen har udover den vigtige nervemæssige kontakt til de reproduktive organer også betydning for, hvor åben eller låst du er i bækken og underlivet. Belastninger fra dårlig kropsholdning. ensformige arbejdsstillinger eller medfødte skævheder, giver dårlig nerveforbindelse til underlivet og samtidigt lukkes der for blodcirkulationen til vitale dele af kroppen. En afspændt ryg med øget mobilitet vil skabes bedre kontakt til underlivet og kønsorganet. Det øger tilførslen af næring, blod og ilt til området. ryg og bækken sidder sammen. Skævheder det ene sted skaber ubalancer det andet sted og ubalancer af den art, vil forringe kroppens blodcirkulation og kontakt til underlivet. Dårlig blodcirkulation og kontakt skaber dårligt miljø for de vitale indre organer, æggestokke, æggeleder, slimhinde m.v. Fertilitetsmassage er udover massage også efterfølgende professionel vejledning til dig om hvordan din ryg og bækken har det og hvad du skal være opmærksom på, så du ikke lukke af for området mod underlivet. Under massagen laver jeg en kropsanalyse af din ryg og bækken og vejleder dig efterfølgende om hvordan du via øvelser og kropsholdning kan forbedre kontakten mellem krop og underliv.

 • Reduktion af stress ved dannelse af hormonet oxytocin 
  Langvarigt forsøg på at blive gravid og uvis fertilitetsbehandling er ekstremt stressende for de fleste kvinder. Når man gør sit bedste og oplever at resultaterne udebliver, mens kroppen udsættes for hormoner og uvis behandling, er det praktisk talt umuligt ikke at blive stresset. Når kroppen er stresset, så mindskes sandsynligheden for at blive gravid og det medfører blot mere stress. Vedvarende massage, især af bækkenet, symfysen og de reproduktive organer, får hypofysen i hjernen til at udskille hormonet oxytocin, også kaldet kærlighedshormonet. Hormonet dannes også under andre massageformer med berøring, bare i meget mindre grad. Hormonet dannes primært under sex og kærtegn med ens partner og især ved berøring af bryst og bækken. Derfor ser man høje doser Oxytocin når kvinder ammer deres børn eller føder børn. I denne massage er forskellen fra andre massager, at alt er tilpasset til at du netop oplever denne nydelsestilstand af dyb velvære og ro, og det sker bl.a. ved at bækkenet masseres i dybden. Det er et af de områder, hvor kroppen danner mest oxytocin. Når hormonet er dannet vil du i perioden efter være afslappet og have lettere ved at være glad, positiv og tro på tingene. En tilstand der er medvirkende til succes, når man ønsker at blive gravid.

 • Afbalancering af det endokrine hormonflow
  Massagen ved de reproduktive organer afbalancerer det endokrine system. Det endokrine system består af kirtler i kroppen som danner hormoner med beskeder til resten af kroppen, herunder kirtlerne i æggestokkene som producerer østrogen og andre hormoner der påvirker produktionen af æg. Massagen får kønskirtlerne til at skabe bedre kontakt til resten af kroppen ved at forbedre flowet af hormoner i blodbanen. Hjernen som danner oxytocin, øger samtidigt kontakten til kønskirtlen og dette har en gavnlig effekt på blodcirkulation og hormonflow til og fra æggestokkene. Dette har efterfølgende en gavnlig effekt på mængden af æg kønskirtlen producerer og kvaliteten heraf.

 • Øget blodcirkulation i bækken og underliv
  Massage af bækken, vulva og eventuelt tilvalgt indre massage af det reproduktive organ øger blodcirkulationen i alle musklerne, vævet, ligamenter og hele bækkenet herunder den ydre og indre muskulatur og slimhinden. Transport af næringsstoffer til området øges samtidigt med, at affaldsstoffer og blokeringer transporteres væk via blodbanen. Genopbygning af slimhinde, livmoder, æggestok og æggeleder forbedres i takt med at området får tilført næringsstoffer fra den øgede blodcirkulation.

 • Hormonproduktionen og tilførsel kan fungere uhindret
  Hormonproduktionen i æggestokken kan begrænses af dårlig blodcirkulation, spændinger, låst bækken og dårlig kontakt til området. herunder spændinger i lænden. Massage og dermed øget blodtilførsel øger straks blodcirkulationen som transporterer affaldsstoffer væk i blodbanen sammen med information til resten af kroppen om, hvilke næringsstoffer som skal sendes til området. Det sikrer en bedre genopbygning og vedligeholdelse af æggelederen som bliver mere velfungerende og dermed øges evnen til at danne de vigtige hormoner i et fertilitetsforløb. Der gælder produktionen og flowet af Østrogen og Progesteron. Tilførte hormoner i fertilitetsbehandling vil samtidigt optages bedre og kunne udnyttes bedre af kroppen, når blokeringer er væk og blodcirkulationen er øget.

 • Bækken og underlivet er så afspændt som muligt og modtageligt for graviditet.
  Fertilitetsbehandling kan give anspændthed i hele kroppen, herunder underlivet. Øget stress og fertilitetslægers arbejdede med underlivet kan skabe spændinger og dårlig kontakt til bækken og det reproduktive organ. Kontakten genvindes og området afspændes samtidigt med at glædeshormoner frigives i kroppen.

 • Reduktion af underlivsspændinger
  Spændinger i underlivet er desværre hyppigt forekommende bland mange kvinder, som ofte har affundet sig med tilstanden, fordi man ikke ved, hvad man skal gøre. Selvom underlivet er lige så naturligt og normalt som arme og ben, så er spændinger i underlivet ofte forbundet med tabu eller generthed.  Det afholder mange for at gøre noget ved simple problemstillinger, som ofte får lov at udvikle sig til kroniske smerter eller kroniske ubalancer. Mange kvinder affinder sig med, at underlivssmerter kan være en del af hverdagen, når man dyrker sex eller har menstruation eller lignende. I fertilitet kan spændingerne ligefrem reducere eller ødelægge dine muligheder for graviditet eller din evne til at fastholde en graviditet. Afspænding af underlivet foregår altid i samarbejde med dig, dine behov og din blufærdighed. Det kan altid lade sig gøre at hjælpe på en måde, hvor alle er glade før, under og efter behandlingen. Vejledning, tilpasning og teknikker er med til at skabe de bedst mulige rammer, når dit underliv skal afspændes. Det handler ikke bare om at fjerne smerter og ubalancer, men om at optimere dine muligheder for at blive gravid og fastholde graviditeten indtil barnet er klar til at komme til Verden.

Min holdning og baggrund i fertilitetsmassage

Massage til at fremme fertilitet har været anvendt i årtusinder, fra Mayafolket der startede omkring 1000 før vores tidstegning. På trods af større effekt end mange andre behandlingsformer, så er denne behandlingsform ikke lige så udbredt i Vesteuropa. Primært fordi vores blufærdighed og religiøse overbevisninger om vores krop desværre begrænser os i væsentlig grad.

Årsagen til indfertilitet skyldes i 80% af alle tilfælde enten medicinske eller fysiske årsager. Empiriske studier viser at generelt 40% af indfertilitet skyldes medicinske årsager som autoimmune lidelser, hormonel ubalance, stofskifte m.v. og at yderligere 40% skyldes fysiske årsager som arvæv, lukkede områder i livmoder, æggeledere, dårlig blodcirkulation og passage i livmoderhals. Underlivsmassage er gavnligt for begge grupper, især kvinder med fysiske ubalancer, da massagen netop afbalancere de fysiske problemer og ubalancer, men massagen er også gavnlige for de øvrige 40%, da manglende blodcirkulation m.v. kan påvirke hormonelle ubalancer og andre medicinske årsager. Lang de fleste kvinder, der oplever udfordringer med fertiliteten, kan med fordel modtage fertilitetsfremmende massage af bækken og underlivet, såvel udvendigt som indvendigt.

Jeg har et oprigtigt ønske om, at gøre livet for dem som er i fertilitetsbehandling lidt lettere og bedre. Målet er at du skal blive gravid og få den succes som du drømmer om. Jeg har arbejdet med gravide, bækkener og fertilitet i snart 15 år og kan se, hvor meget den rigtige behandling betyder. Jeg ønsker at skabe et rum fuld af støtte, positive suggestioner og hos mig bliver du aldrig mødt af begrænsende overbevisninger. Jeg tror på at du kan lykkes og jeg tror på, at chancen bliver bedre, hvis du løftes, hjælpes og bringes til dit største potentiale. Sammen fokuserer vi på hvad du ønsker og hvad vi skal gøre, for at du kommer i mål. Jeg gennemgår kroppen målrettet og minutiøst og er opmærksom på alle de små og store ting, som kan forbedres og afspændes. Intet overlades til tilfældigheder eller glemmes.

Fertilitetsmassagen gennemgår hele kroppen, fordi alt er vigtigt og fordi grundighed er en af de ting der skal til, når kroppen skal yde sit bedste. Intet skal overses, forbigås eller ignoreres fordi ingen tænkte på, hvor vigtigt det var. Der fokuseres på alt der har betydning for fertilitet og graviditet og undervejs vil du få en tiltrængt pause.

Efter massagen har vi altid god tid, for at sikre, at du er godt vejledt. Jeg vil sende dig ud af døren i den bedst mulige udgave af dig selv, med fornyet tro og vished om, at det nok skal gå. Der er ingen kunder der står og venter og der er altid tid til vejledning og spørgsmål. I omkring 10 år har jeg arbejdet med spændinger i bækkenet og kvinders graviditet med alt fra træning til massage. Jeg er taknemmelig for de mange, som jeg allerede har kunnet hjælpe, og glædes over de børn der kommer forbi klinikken med jævne mellemrum sammen med stolte forældre, hvis liv er positivt forandret for altid. Du er hjerteligt velkommen hos mig og du er også velkommen til bare at skrive og stille spørgsmål.

Efter dit forløb med fertilitetsmassage, så er du meget velkommen til at komme og få graviditetsmassage, når maven er vokset og kroppen har brug for afspænding.

Bækkenet

Bækkenet er en af kroppens vigtigste områder under fertilitetsbehandling og derfor fokuserer vi på det område.

Alle nerver til bækken, underliv og kønsdelene løber fra ryggen og derfor gennemgås rygsøjlen minutiøst for spændinger.

Massagecentret

Klinikken er en lille oase i København. Der er ro og du er altid den eneste i klinikken som får behandling og der er altid god tid til dig.