Vaginal release

Fødselsforberedende vaginal massage i København

Fødselsforberedende massage

Formålet med fødselsforberedende massage, også kaldet vaginal release, er at stimulere bækken og underliv på at igangsætte fødslen. Det gør man ved at afspænde den ydre og indre vaginale muskulatur, så den slapper af.

Vaginal release

De vaginale muskler kan være overspændte, stressede og stramme. Det reducerer blodcirkulationen og evnen til at hormonerne kan flyde frit og kan derfor forlænges graviditeten. Ved at afspænde musklerne, så slapper kroppen og bækkenbunden af, kroppen oplever glæde og hormoner frigives.

Ved Vaginal Release masseres vulva, kønsåbning og de indre vaginale muskler blidt og opmærksomt. Området smøres ind i økologisk olie og strøgene er med til at man slapper af og nyder behandlingen. Først masseres vulva, kønslæber, området omkring kønsåbningen. I takt med at du bliver våd og klar, fortsætter massagen til den indre del af vagina. Her vil du modtage strøg indvendigt og udvendigt på samme tid. Det øger blodcirkulationen og får den vaginale muskulatur til at slappe af, mens du blot skal nyde behandlingen.

Denne del af massagen er meget nydelsesfuld og en god afslutning på den fuldendte graviditetsmassage, hvor du blot skal tage imod, nyde og slappe af.

Priser på vaginal release

Fødselsforberedende massage, vaginal release, foretages i forlængelse af en helkropsmassage og varer i 30 minutter og koster 150 kr. ekstra.

Bækkenmassage og graviditetsmassage i København