Afspændingsmassage

Fysiurgisk massage i København

Fysiurgisk massage er en dybdegående afspændingsmassage, foretaget af en lægeeksamineret massør. Fysiurgisk massage afspænder musklerne og fjerner myoser, stivhed og sammentrækninger i muskler efter skader, overbelastninger eller forkert kropsholdning. Jeg gør mig umage i at skabe en god balance mellem et perfekt tryk på musklerne, så det kan mærkes på den gode måde. Jeg tilbyder at kombinere fysiurgiske massage med behandling af triggerpunkter, hvor man arbejde med de samme punkter som i akupunktur men blot bruger akrupressur i stedet for nåle – altså et dybt pres i meget specifikke punkter i cirka 45 skeunder, indtil musklen slipper spændingen.

Det er karakteristisk for den fysiurgiske massage, at det går dybt ned i musklerne og der arbejdes med dybe pres og strøg. Du kan vælge mellem helkropsmassage i 60 minutter eller 90 minutter samt en massage af ryg, skulder og nakke på 30 minutter.

Fysiurgisk massage i København

Fysiurgisk helkropsmassage med bækkenmassage

Fysiurgisk helkropsmassage af alt på kroppen, hvor massagen fokuserer på de områder, hvor du er mest spændt. Alt bliver minutiøs masseret, hvor massøren mærker hvor hver enkelt muskel er spændt og arbejder i dybden med alle musklerne på kroppen. Massagen starter med massage af ryg, skuldre og nakke, samt lænd, hofte og baller. Derefter masseres lægmuskler og lår. Derefter kommer du om på ryggen og får masseret fødder, ben, hofte, arme, bryst og mave og forside af bækkenet. Massagen er meget grundig og går i dybden med alle de spændinger du måtte have.

Helkropsmassage i 60 min 450 kr.
Helkropsmassage i 90 min 550 kr.
.

Fysiurgisk delmassage, f.eks. ryg, skulder og nakke.

Fysiurgisk massage af ryg skulder og nakke. Denne massage fokuserer på de områder hvor man generelt er mest spændt i kroppen. Der arbejdes generelt i dybden med skuldre og nakke, mellem skuldre, ryggen og lænden samt hoften.

Gentagne arbejdsstillinger eller andre overbelastninger sætter sig ofte i dette område. Efter massagen modtager du vejledning om, hvordan du fremadrettet afspænder kroppen.

Delmassage i 30 min 350 kr.
.

Ekstra bækkenmassage i forbindelse med kropsmassagen

En ekstra bækkenmassage i forbindelse med en helkropsmassage. Ofte vil der være fokus på symfyseleddet, ligamenterne, balder og musklerne ved bækkenets led og de mange muskler på bækkenets forside. Der kan endvidere fokuseres på afspænding af underlivsmuskulaturen.  Læs mere.

Ekstra bækkenmassage i 30 min 150 kr.
.
Graviditetsmassage

FAQ om fysiurgisk massage

Spørgsmål og svar om fysiurgisk massage. Til dig der vil vide lidt mere.

Undgå spændte muskler

Sådan forebygger eller afhjælper du spændte muskler.

Gavekort til fysiurgisk massage

Bestil gavekort til fysiurgisk massage til dig selv eller dem du holder af.