Afspændingsmassage

Fysiurgisk massage i København

Fysiurgisk massage er en dybdegående afspændingsmassage, foretaget af en lægeeksamineret massør. Fysiurgisk massage afspænder musklerne og fjerner myoser, stivhed og sammentrækninger i muskler efter skader, overbelastninger eller forkert kropsholdning. Jeg gør mig umage i at skabe en god balance mellem et perfekt tryk på musklerne, så det kan mærkes på den gode måde. Jeg arbejder med en bred vifte af teknikker for at give dig det bedst mulige resultat.

Det er karakteristisk for den fysiurgiske massage, at det går dybt ned i musklerne og der arbejdes med dybe pres og strøg. Du kan vælge mellem helkropsmassage i 60 minutter eller 90 minutter samt en massage af ryg, skulder og nakke på 30 minutter. Derudover kan du vælge en ekstra bækkenmassage, hvor der er ekstra tid til massage af bækkenets og underlivets muskler.

Ved helkropsmassage så masseres alle områder på kroppen med fokus på ryg og bækkenet. Der er ekstra fokus på bækkenet, ved baller og på forsiden ved musklerne omkring bækkenåbningen og vulva. Du er derfor helt nøgen under massagen, da hele bækkenet og underlivets muskler masseres. Under massagen analyseres dine muskler, deres sammenhæng, hvor der er ubalancer og stivhed, og bagefter vil jeg give dig et overblik over status, hvad det betyder og hvordan du selv kan opnå større balance, mindre stivhed og en krop der har det godt.

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk helkropsmassage

Dybdegående helkropsmassage af alt på kroppen, hvor massagen fokuserer på de områder, hvor du er mest spændt. Alt bliver minutiøs masseret, hvor massøren mærker hvor hver enkelt muskel er spændt og arbejder i dybden med alle musklerne på hele kroppen. Massagen starter med massage af ryg, skuldre og nakke, samt lænd, hofte og baller. Derefter masseres lægmuskler og lår. På forsiden af kroppen masseres fødder, ben, hofte, arme, bryst og mave, forside af bækkenet og underlivets ydre muskulatur. Under massagen er du helt nøgen, da hele bækkenet og underlivets ydre muskulatur masseres. Massagen tilpasses dine ønsker og behov

Helkropsmassage i 60 min 450 kr.
Helkropsmassage i 90 min 550 kr.
.

Fysiurgisk delmassage, f.eks. ryg, skulder og nakke.

Fysiurgisk massage af ryg skulder og nakke. Denne massage fokuserer på de områder hvor man generelt er mest spændt i kroppen. Der arbejdes generelt i dybden med skuldre og nakke, mellem skuldre, ryggen og lænden samt hoften.

Gentagne arbejdsstillinger eller andre overbelastninger sætter sig ofte i dette område. Efter massagen modtager du vejledning om, hvordan du fremadrettet afspænder kroppen.

Delmassage i 30 min 350 kr.
.

Bækkenmassage

Ekstra bækkenmassage i forlængelse af helkropsmassage. Massage af hele den ydre muskulatur på bækkenet og hoften. Ofte vil der være fokus på hofte, baller, symfyseleddet, lyske og musklerne ved bækkenets forside. Massagen tilpasses individuelt til dine ønsker og behov. Læs mere.

Ekstra bækkenmassage i 30 min 150 kr.
.

Bækkenbundsmassage

indvendig massage og afspænding af bækkenbunden og den indre vaginale muskulatur. Systematisk afspænding af bækkenbunden i forlængelse af helkropsmassagen. Gennemgang for dysfunktioner, arvæv, overspændthed eller slaphed i områder af bækkenbunden og afspænding heraf. Læs mere.

Massage af bækkenbund i 30 min 150 kr.
.
Graviditetsmassage

FAQ om fysiurgisk massage

Spørgsmål og svar om fysiurgisk massage. Til dig der vil vide lidt mere.

Undgå spændte muskler

Sådan forebygger eller afhjælper du spændte muskler.

Gavekort til fysiurgisk massage

Bestil gavekort til fysiurgisk massage til dig selv eller dem du holder af.