Afspændingsmassage

Fysiurgisk massage i København

Fysiurgisk massage er en dybdegående afspændingsmassage, foretaget af en lægeeksamineret massør. Fysiurgisk massage afspænder musklerne og fjerner myoser, stivhed og sammentrækninger i muskler efter skader, overbelastninger eller forkert kropsholdning. Jeg gør mig umage i at skabe en god balance mellem et perfekt tryk, så det kan mærkes på den gode måde. Jeg arbejder med en bred vifte af teknikker for at give dig det bedst mulige resultat.

Du kan vælge mellem helkropsmassage i 60 minutter eller 90 minutter samt en massage af ryg, skulder og nakke på 30 minutter. Derudover kan du vælge en ekstra bækkenmassage eller bækkenbundsmassage, hvor der er ekstra tid til massage af bækkenets og underlivets muskler.

Ved helkropsmassage så masseres alle områder på kroppen med fokus på ryg, bækkenet og underlivets muskler. Derfor er man helt nøgen under massagen. Under kropsmassagen analyseres dine muskler, jeg ser på hvor der er ubalancer og stivhed og bagefter vil jeg give dig et overblik og vejledning. Vejledningen fokuserer på analysen og hvordan du selv kan opnå større balance, mindre stivhed og en krop der har det godt.

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk helkropsmassage

Dybdegående helkropsmassage af alt på kroppen, hvor massagen fokuserer på de områder, hvor du er mest spændt. Alt bliver minutiøs masseret, hvor massøren mærker hvor hver enkelt muskel er spændt og arbejder i dybden med alle musklerne på hele kroppen. Massagen starter med massage af ryg, skuldre og nakke, samt lænd, hofte og baller. Derefter masseres lægmuskler og lår. På forsiden af kroppen masseres fødder, ben, hofte, arme, bryst og mave og forside af bækkenet. Under massagen er man helt nøgen, da hele bækkenet masseres.

Helkropsmassage i 60 min 450 kr.
Helkropsmassage i 90 min 550 kr.
.

Fysiurgisk delmassage, f.eks. ryg, skulder og nakke.

Fysiurgisk massage af ryg skulder og nakke. Denne massage fokuserer på de områder hvor man generelt er mest spændt i kroppen. Der arbejdes generelt i dybden med skuldre og nakke, mellem skuldre, ryggen og lænden samt hoften.

Gentagne arbejdsstillinger eller andre overbelastninger sætter sig ofte i dette område. Efter massagen modtager du vejledning om, hvordan du fremadrettet afspænder kroppen.

Delmassage i 30 min 350 kr.
.

Bækkenmassage

Ekstra bækkenmassage i forlængelse af helkropsmassage. Massage af hele den ydre muskulatur på bækkenet og hoften. Ofte vil der være fokus på hofte, baller, symfyseleddet, lyske og musklerne ved bækkenets forside. Massagen tilpasses individuelt til dine ønsker og behov. Læs mere.

Ekstra bækkenmassage i 30 min 150 kr.
.

Bækkenbundsmassage

indvendig massage og afspænding af bækkenbunden og den indre vaginale muskulatur. Systematisk afspænding af bækkenbunden i forlængelse af helkropsmassagen. Gennemgang for dysfunktioner, arvæv, overspændthed eller slaphed i områder af bækkenbunden og afspænding heraf. Læs mere.

Massage af bækkenbund i 30 min 150 kr.
.
Graviditetsmassage

FAQ om fysiurgisk massage

Spørgsmål og svar om fysiurgisk massage. Til dig der vil vide lidt mere.

Undgå spændte muskler

Sådan forebygger eller afhjælper du spændte muskler.

Gavekort til fysiurgisk massage

Bestil gavekort til fysiurgisk massage til dig selv eller dem du holder af.