Fysiurgisk massage

Den bedste massage i København

Massagecentret i København Fysiurgisk massage er en dybdegående afspændingsmassage foretaget af en lægeeksamineret massør. Fysiurgisk massage afspænder musklerne fuldstændigt så du er helt afslappet bagefter. Jeg kan kombinerer min fysiurgiske massage med behandling af triggerpunkter og kan også strække og afspænde led.

Det er karakteristisk for den fysiurgiske massage, at det går dybt ned i musklerne og der arbejdes med dybe pres og strøg. Du kan vælge mellem helkropsmassage i 60 minutter eller 90 minutter samt en massage af ryg, skulder og nakke på 30 minutter

Fysiurgisk helkropsmassage
med bækkenmassage

Fysiurgisk helkropsmassage af alt på kroppen, hvor massagen fokuserer på de områder, hvor du er mest spændt. Alt bliver minutiøs masseret, hvor massøren mærker hvor hver enkelt muskel er spændt og arbejder i dybden med alle musklerne på kroppen. Massagen starter med massage af ryg, skuldre og nakke, samt lænd, hofte og baller. Derefter masseres lægmuskler og lår. Derefter kommer du om på ryggen og får masseret fødder, ben, hofte, arme, bryst og mave og forside af bækkenet. Massagen er meget grundig og går i dybden med alle de spændinger du måtte have.

Priser
Fysiurgisk helkropsmassage i 60 min koster 450 kr.
Fysiurgisk helkropsmassage i 90 min koster 550 kr.

Ekstra ansigtsmassage i 30 min

Ekstra massage af ansigt, hovedbund, nakke og kæbe, samt siderne på halsen.

Priser
Ekstra ansigtsmassage i 30 min koster 100 kr.

Fysiurgisk massage
af ryg, skulder og nakke

Fysiurgisk massage af ryg skulder og nakke. Denne massage fokuserer på de områder hvor man generelt er mest spændt i kroppen. Der arbejdes generelt i dybden med skuldre og nakke, mellem skuldre, ryggen og lænden samt hoften.

Gentagne arbejdsstillinger eller andre overbelastninger sætter sig ofte i dette område. Efter masasgen modtager du vejledning om, hvordan du fremadrettet afspænder kroppen.

Priser
Fysiurgisk massage i 30 min koster 350 kr.

Ekstra bækkenmassage

Jeg er specialist i bækkenproblemer og tilbyder en ekstra bækkenmassage i forbindelse med en helkropsmassage. Ofte vil der være fokus på symfyseleddet, ligamenterne, balder og musklerne ved bækkenets led og de mange muskler på bækkenets forside.

Priser
Ekstra bækkenmassage i 30 min koster 100 kr.

Massagecentret i København

En lille klinik i hjertet af København med massage i verdensklasse og faglig vejledning i højsædet. Massøren har 10 års erfaring og er blandt Danmarks dygtigste behandlere.