Gavekort til fysiurgisk massage i København

Bestil gavekort online

Online bestilling af gavekort til fysiurgisk massage i København

Massagecentret har flotte fortrykte gavekort i postkort-kvalitet, så du har en flot gave til dem du holder af. Når du bestiller et gavekort til fysiurgisk massage, så kan modtageren få en afspændingsmassage når det passer dem. Massagen tilpasses altid til modtagerens ønsker og behov. Jeg gør mit bedste for, at den gave du giver, glæder modtageren mest muligt.

På følgende link bestiller du gavekortet. Bestil gavekort til fysiurgisk massage i København

Hent gavekort i klinikken i København

Ønsker du at hente gavekortet, kan det gøres i klinikken i København. Her er det vigtigt at aftale tid på forhånd, da jeg lukker dørerne under behandling, da min holdning er, at kunder ikke skal forstyrres, når de får massage hos mig. Dette går jeg ikke på kompromis med og derfor skal vi aftale, hvornår du kommer, så jeg er klar til at hjælpe dig. Der er som regel mange tidpunkter hver dag, hvor det er muligt.

Service ved indløsning af gavekort

Gavekort kan altid indløses uanset hvor gamle de er. Jeg har den holdning, at hvis man har betalt for noget, så skal man også have varen leveret. Gavekort kan ikke byttes til kontanter. Du kan ændre gavekortet til en anden tilsvarende massage, til samme pris. Gavekort til en massage på 90 minutter, kan derfor ændres til andre massage på 90 minutter til samme pris. Gavekort på 90 minutter. Har du fået et gavekort til 60 min, men ønsker 90 min., så kan du betale 100 kr. ekstra og få den lange massage. Når du har betalt gavekortet, så sendes det med posten. Bestiller du i sidste øjeblik, kan jeg sende et gavekort elektronisk.

Gavekort til massage i København

Gavekort til fysiurgisk massage er en gave alle kan bruge uanset alder. Det kan være folk der aldrig bruger tid på sig selv og det kan være ham eller hende der ikke kan tage sig sammen til at bestille en tid, der trænger til et skub i den rigtige retning.

Med et gavekort til fysiurgisk massage i København kan du gælde dem du holder af, med en fantastisk oplevelse og noget de samtidigt vil have gavn af. Fysiurgisk massage afspænder nemlig hele kroppen og efter massagen får modtageren vejledning og hjælp til at undgå spændinger i fremtiden.