Graviditetsmassage i København

Graviditetsmassage sent i graviditeten

Du kan få graviditetsmassage sent i graviditeten

Graviditetsmassage sent i graviditeten er intet problem. Du kan få graviditetsmassage så sent i graviditeten som du ønsker. Mange der er gået over tid kommer og får glæde af afspænding og massage i klinikken i København. Graviditetsmassagen tilpasses dine ønsker, behov og hvor langt du er henne. Jeg arbejder individuelt med netop de problemstillinger du oplever eller hjælper dig med at få en tiltrængt massage inden fødslen. Her kan duu kan læse nærmere om Massagecentrets graviditetsmassage i København.

Tilpasning af graviditetsmassage sent i graviditeten

Uanset hvor du er i graviditeten, kan du have gavn og glæde af massage. Den professionelle massagebriks til gravide kan indstilles så du ligger på den måde du ønsker i perfekt støtte og placering. Er man sent i graviditeten, så kan det ofte være svært at ligge på ryggen. Uanset om man kan ligge på ryggen eller ej, så kan briksen indstilles til dine behov. I stedet ligger du på skrå med overkroppen i 45 grader og kan modtage massagen, mens du blot slapper af.

Graviditetsmassage i København
Graviditetsmassage

Artikler om graviditetsmassage og behandling af gravide

Uanset hvor du er i graviditeten, kan der være specifikke problemstillinger som kan afhjælpes, fra tidligt til sent i graviditeten. Nedenfor kan du se nogle af de områder hvor jeg som professionel behandler har ekstra fokus, når du får en graviditetsmassage hos Massagecentret i København.

Kramper i lægmusklerne

Næsten halvdelen af alle gravide får kramper i lægmusklerne om natten. Sent i graviditeten er gravide ekstra disponeret for kramper i lægmusklerne og denne artikel beskriver, hvad du kan bedst kan gøre for at forebygge kramperne.

Maignes Syndrom

Smerter i lyske, lænd og bækken som kommer fra et facetled i ryggen. Inflammation og spændinger ved rygsøjlen omkring 12. ryghvirvel kan give udstrålende smerte i hele bækkenet. Behandlingen består af massage og korrektion af skulder/bryst og rotation i overkroppen, så inflammation og skæv brug af kroppen ophører.

Pelvis Cogestion Syndrom

Bækkenbelastningssyndrom giver kronisk smerte i bækkenet. Syndromet skyldes belastning af venerne mod bækkenet og kvindens kønsorgan. Venerne ophober blod og bliver forstørret og dermed er blodcirkulationen forværret. Det giver smerter i bækkenet og underlivet

Spændt eller slap bækkenbund

Artikel om træning og afspændingen af bækkenbunden. Alt om hvordan du udfører knibeøvelser korrekt og hvordan du kan få behandles bækkenbunden hvis den er spændt eller slap.

Graviditetsmassage i København

Du kan få graviditetsmassage af specialist i den smukkeste klinik i København. I 15 år har jeg fokuseret på graviditet og hjulpet over 10.000 gravide.

Thorben Wikkelsø
Lægeeksamineret fysiurgisk massør
Specialist i behandling af gravide