Graviditetsmassage og bækkenmassage i København

Graviditetsmassage i København

Graviditetsmassage i København hos Massagecentret

Graviditetsmassage er en helkropsmassage udført af erfaren lægeeksamineret massør med 15 års erfaring i massage af gravide. Behandleren er endvidere bækkenspecialist og uddannet personlig træner med fokus på gravide og afbalancering af bækkenet. Massagen er udført på en graviditetsbriks, hvor der er trinløst indstillet plads til maven og barmen. Du kan også ligge på ryggen, da din overkrop kan ligge hævet. Graviditetsmassagen kan kombineres med bækkenmassage, perineummassage, indsmøring af mave i evitaminolie og andre massager som afspænder udvalgte områder og afhjælper specifikke problemstillinger.

Hvordan foregår graviditetsmassagen

Graviditetsmassage gennemgår hele kroppen med fokus på ryggen og bækkenet, samt de områder, hvor du føler ekstra behov. Jeg arbejder med massage i dybden af musklerne på den gode måde. Massagen er tilpasset til dine ønsker til pres og hvor på kroppen der fokuseres. Jeg ønsker at skabe den bedst mulige balance mellem en nydelsesfuld massage og en effektiv massage. Du kan bestille ekstra bækkenmassage eller andre tillægsydelser i forlængelse af din graviditetsmassage. Nedenfor kan du se priserne på de forskellige massager.

Graviditetsmassage

En komplet helkropsmassage til gravide på graviditetsbriks med fokus på alle de områder hvor du oplever spændinger, belastninger og ubalancer under graviditeten. Graviditetsmassagen starter med massage af nakke, skuldre, ryg, lænd, hofte og balder. Derefter lægmusklerne og lår. Så masseres hele forsiden af kroppen. Fødder, ben og lår masseres først. Herefter arme, brystmuskel, bryst, ribben, mave, hofte, lyske, symfysen og forsiden af bækkenet. Under massagen massen er man helt nøgen, dækket af et tæppe, da hele bækkenet og musklerne i bækkenåbningen masseres.

Graviditetsmasasge i 60 min 450 kr.
Graviditetsmassage i 90 min 550 kr.
.

Bækkenmassage

Massage af bækkenets muskulatur i forbindelse med graviditetsmassagen udført af specialist. Massagen er individuelt tilpasset til netop de behov og spændinger du har. Ofte arbejdes der med bækkenløsning, smerter i korsben, symfyseløsning, ligamentsmerter, smerter i baller, lyske eller de mange muskler ved underlivets muskulatur ved underlivsspændinger, ømhed og smerter. Bækkenmassagen er en ekstra grundig gennemgang og anbefales til de gravide der oplever spændinger i eller omkring bækkenet. Læs mere.

Ekstra bækkenmassage i 30 min 150 kr.
.

Perineum massage

Massage af Perineum og bækkenåbningens øvrige muskler. Behandlingen foretages løbende op til terminsdatoen, for at forebygge og undgå at musklerne sprækker eller bristninger under fødsel.

Perineum massage i 30 min 150 kr.
.

E-vitamin indsmøring

Indsmøring med økologisk e-vitamin-olie på udvalgte områder. Forebygger strækmærker ved maven og reducerer ømhed og inflammation i huden.

E-vitamin-serum i 30 min 150 kr.
.

Ansigtsmassage

Ansigtsmassage i forlængelse af graviditetsmassagen med fokus på alle ansigts små og store muskler fra kæber til hovedbund. En nydelsesfuld afslutning på graviditetsmassagen. Massagen kan kun vælges i forlængelse af en helkropsmassage.

Ansigtsmassage i 30 min 150 kr.
.

Fokusområder under en graviditetsmassage

Bindevæv, led og bækkenet bliver løsere. Hormonet Relaxin udskilles i kroppen som har en blødgørende virkning på alt bindevæv i kroppen. Formålet med hormonet er, at bækkenet skal kunne åbne sig under fødslen. Bivirkningen ved hormonet er, at alt andet bindevæv bliver blødere. Det skyldes at hormonet løber i blodbanen, som løber i hele kroppen. Dette medfører at andre led kan skride eller bliver uhensigtsmæssigt smidige. Dette har jeg fokus på under massagen. Det er især ved korsbenet på bagsiden af bækkenet og på forsiden ved symfysen.

Belastning af led i kroppen og lænden øges. Tyngdepunktet i kroppen ændres, mens maven vokser og samtidigt øges trykket på kroppens led. Dette giver ofte uhensigtsmæssige svaj i lænden, der overbelaster nedre ryg og øvre balle, samt lyske og symfyse. Massagen gennemgår områderne og musklernes tilstand analyseres til senere brug, når du skal have den bedst mulige vejledning om, hvordan du kan hjælpe kroppen med øvelser, stræk og aflastning.

Underlivets muskler bliver spændte. Graviditeten kan medføre et pres mod symfyse og underlivets muskler. Samtidigt øges hormonet Relaxin, som gør bækkenet mere løst. Det belaster symfysen samtidigt med, at de ydre muskler i underlivet strækkes og overbelastes i takt med, at lændesvajet øgets- Musklerne omkring bækkenåbningen bliver ofte inflammatoriske og spændte. Massagen gennemgår forsigtigt symfyse og musklerne i vulva og omkring kønsåbningen og afspænder musklerne minutiøst.

Kroppens lymfedranage reduceres. Benene og resten af kroppen kan hæve under graviditeten, da kroppens naturlige lymfedrænage bliver mindre effektiv. Samtidigt begynder kroppen at tilbageholde mere vand under graviditeten. Massagen hjælper kroppen med at komme af med overskudsvæske der er ophobet i kroppen.

Aflejring. Jeg har en avanceret briks der kan indstille hullet til maven, så du får den rigtige støtte. Kan du ikke ligge på ryggen, så kan overkroppen få støtte så du ligger meget oprejst. Virker det ikke, så kan du få massagen, mens du ligger på siden.

Besøg klinikken i København og få graviditetsmassage under hele graviditeten

Gravide må få massage under hele graviditeten. Jeg har lavet et kort indlæg til dem der ønsker graviditetsmassage sent i graviditeten. Der er ikke nogle uger eller tidspunkter hvor det frarådes. Der gælder dog de samme forholdsregler som ved alle andre massager. F.eks. at man ikke har feber eller er syg. Gravide er blandt dem der har størst behov for massage. Det er også den gruppe der får størst gavn af massagen, fordi mange af belastningerne kan afhjælpes af en behandler med speciale i gravide. Massage anbefales derfor under hele graviditeten, hvis mor og barn skal have de bedst mulige betingelser.

Bækkenmassage og graviditetsmassage i København
Graviditetsmassage af maven i København