Graviditetsmassage

Professionel graviditetsmassage og bækkenmassage af ekspert i behandling af gravide

Massage til gravide København

Graviditetsmassage er en massage til gravide under hele graviditeten, der er udført på en graviditetsbriks, hvor der er plads til maven. Massagen er udført af en ekspert i massage af gravide og hos mig, får du altid den samme behandler, der ved præcist hvad dine behov er. Jeg har arbejdet med graviditetsmassage siden 2006 og har givet over 5.000 graviditetsmassager. Mine uddannelser indenfor massage, bækkenbehanlding og genoptræning har alle været med fokus på gravide. Til dagligt arbejder jeg stor set kun med gravide og det gør mig til en af de absolut mest erfarende indenfor massage af gravide i Danmark.

Graviditetsmassage København

Hullet til maven kan tilpasses individuelt i størrelse og støtte, så den professionelle graviditetsbriks passer til alle gravide. Massagen udføres af en lægeeksamineret massør med yderligere uddannelse i behandling og diagnosticering af gravide. Din behandler er endvidere professionel personlig træner med fokus på gravide og bækkenproblemer.

Derfor kan du ikke være i bedre hænder, under din graviditet. Nedenfor kan du læse nærmere om graviditetsmassagen, bækkenmassagen eller efterfødselsmassagen.

Graviditetsmassage

Dybdegåebde og afspændende helkropsmassage til gravide på speciel briks med plads til maven. En komplet helkropsmassage med fokus på alle de områder hvor du oplever spændinger, belastninger og ubalancer under graviditeten. Massagen gennemgår hele kroppen, fra nakke, skuldre, ryg, lænd og hofte samt balder. Derefter lægmusklerne og lår. Så masseres hele forsiden af kroppen. Kan du ikke ligge på ryggen, kan briksen indstilles, så overkroppen ligger oppe. Fødder, ben og lår masseres først. Herefter arme, brystmuskel, mave, hofte, symfysen og resten af forsiden af bækkenet. Hver en muskel bliver masseret og din krop bliver gennemgået fra top til tå. Under massagen er man helt afklædt, dækket af et tæppe de områder, som ikke masseres. Efterfølgende vil du modtage vejledning og orientering om de observationer der er gjort under massagen, og hvordan du passer bedst muligt på dig selv. Alt under massagen kan tilpasses dine ønsker og behov.

Priser
Graviditetsmassage i 60 min koster 450 kr.
Graviditetsmassage i 90 min koster 550 kr.

Indsmøring med e-vitaminolie

Indsmøring med evitamin-olie til forebyggelse af strækmærker og fjernelse eller reduktion af hævelser, irritation og ømhed i huden.

Priser
Indsmøring med e-vitamin i 30 min koster 100 kr.

Ekstra bækkenmassage

Jeg er specialist i bækkenproblemer og tilbyder en ekstra bækkenmassage i forbindelse med en helkropsmassage. Ofte vil der være fokus på symfyseleddet, ligamenterne, balder og musklerne ved bækkenets led, underlivet og de mange muskler på bækkenets forside.

Priser
Ekstra bækkenmassage i 30 min koster 100 kr.

Efterfødselsmassage

Massage af hele kroppen efter fødsel og graviditet. Massagen har fokus på de områder der klassisk overbelastes og er spændte. Massagen gennemgår endvidere alle områder hvor der ofte er ubalancer som skuldre, lænd og bækken. Behandlingen afsluttes med orientering om ubalancer og vejledning om hvordan du bedst muligt passer på dig selv. En massage tilpasset til dig der har fået et barn at bære på og har været gennem en graviditet.

Priser
Efterfødselsmassage i 90 min koster 550 kr.
Efterfødselsmassage i 120 min koster 650 kr.

Fokusområder under en graviditetsmassage

Jeg har arbejdet med gravide siden 2006 og har gennem mange år oplevet hvordan graviditeten påvirker store dele af kroppen. Samtidig kan jeg se, hvor stor forskel der er på hvordan kroppen bliver påvirket. Under massagen fokuseres der på:

Baekkenmassage 1) Bindevæv og led bliver løsere
Hormonet relaxin udskilles i kroppen fra omkring uge 10. Hormonet har en blødgørende virkning på alt bindevæv i kroppen, så bækkenet bliver forberedt på, at kunne give efter, når du føder. Bivirkningen er dog, at alt andet bindevæv også bliver blødere. Dette medfører at led kan skride eller bliver uhensigtsmæssigt smidige. Dette har jeg fokus på under massagen. Det er især ved korsbenet på bagsiden af bækkenet og på forsiden ved symfysen, at bækkenet og kroppen forandres.

Baekkenmassage 2) Trykket på led og lænd øges
Tyngdepunktet i kroppen ændres, mens maven vokser og samtidigt øges trykket på kroppens led. Dette kan give uhensigtsmæssige svaj i lænden for at holde balancen. Samtidigt udsættes kroppens øvrige led for en ekstra belastning i takt med at barnet vokser. I massagen er der fokus på de led der bliver ekstra belastet.

3) Kroppens naturlige lymfedrænage bliver mindre effektiv
Benene og resten af kroppen kan hæve under graviditeten, da kroppens naturlige lymfedrænage bliver mindre effektiv. Samtidigt begynder kroppen at tilbageholde mere vand under graviditeten. Massagen hjælper kroppen med at komme af med
Baekkenmassage overskudsvæske der er ophobet i kroppen.

4.) Bækkenet løsnes og belastes
Bækkenet belastes ekstra under graviditeten og massagen fokuserer derfor på hele bækkenet. Der sker store forandringer i bækkenet og underlivet. Disse forandringer kan medføre uhensigtsmæssige spændinger. Under graviditeten kan der opstå spændinger forskellige steder i bækkenet og massagen tilpasses derfor dine behov og ønsker. Du kan bestille ekstra bækkenmassage i forbindelse med helkropsmassage.

Baekkenmassage Massage anbefales under hele graviditeten
Gravide må få massage under hele graviditeten og der gælder de samme forholdsregler som ved alle andre massager. Gravide er blandt dem der har størst behov for massage. Det er også den gruppe der får størst gavn af massagen, fordi mange af belastningerne kan afhjælpes af en behandler med speciale i gravide. Massage anbefales derfor under hele graviditeten, hvis mor og barn skal have de bedst mulige betingelser.