Fertilitetsmassage

Klargøringsmassage

Klargøringsmassage

Formålet med klargøringsmassagen er at forberede kroppen på ægoplægning eller insemination. Denne forberedelse afspænder hele kroppen, øger blodcirkulationen i underlivet og hjælpe kroppen med at have de bedst mulige betingelser for at blive gravid efter ægoplægning eller inseminering.

 • Kroppen er afspændt og føler overskud og ro 
  Inden ægoplægning og inseminering er det vigtigt at kroppen har det godt og oplever så meget ro og overskud, at den på alle måder føler, at det er optimalt tidspunkt at blive gravid på. Psykisk og fysisk vil vi gerne have lav stress og meget glæde, kærlighed og ro. En idel tilstand for kroppen at blive gravid.

 • Blokeringer i ryg, underliv og bækken fjernes 
  Enhver forhindring og spænding kan være med til at mindske chancen for at blive gravid. Derfor er det vigtigt at blokeringer fjernes, så områderne virker optimalt og kan hjælpe og understøtte en velfungerende graviditet.

 • Blodcirkulation til og fra underliv øges 
  Blodcirkulationen er altafgørende for succes ved ægoplægning og inseminering. Transport af næringsstoffer og affaldsstoffer optimeres og underliv og slimhinde, er fulde af vitalitet, blod og optimalt modtagelig for æg eller sæd. Blodcirkulation omkring ægget er ligeledes yderst afgørende for æggets evne til at sætte sig fast eller overleve. I næsten alle dele af kroppen er blodcirkulationen den primære drivkraft for at området fungerer, og dette gælder i særlig grad for slimhinden under ægoplægning og inseminering.

 • Rytmiske sammentrækninger i underliver opnås 
  For at optimere blodcirkulationen omkring slimhinde i perioden efter massage, øgoplægning og inseminering, skabes rytmiske sammentrækninger i underlivets muskulatur. Det sikrer en øget blodcirkulation på længere sigt.

Klargøringsmassagen udføres ofte sammen med massage af det reproduktive organ, hvor underlivet afspændes indvendigt. Behandlingen omfatter kropsmassage med fokus på massage af bækkenet, de ydre vaginale muskler og de indre muskler i vagina. Massagen øger blodcirkulationen i slimhinden og øge slimhindens evne til at modtage æg på bedste mulige vis eller giver de optimale forhold før inseminering, samtidigt med at underlivsmuskulaturen er afspændt og hormonflowet mellem underliv og resten af kroppen er så gunstigt som muligt.

Kroppen afspændes og beroliges så du oplever det overskud som er så gavnligt, for at hjælpe kroppen med at blive gravid. Spændinger i ryg og den øvrige krop fjernes, så kroppen kan fokusere på fertilitet, frem for genopbygning af en stresset krop med blokeringer. Når blokeringer fjernes, så flyder blodcirkulationen frit og uhindret og næring og affaldsstoffer transporteres til og fra alle kroppens dele. Der fokuseres især på blokeringer til og fra underlivet. Samtidigt skabes der gavnlige rytmiske sammentrækninger i underlivsmuskulaturen.

Under naturlig graviditet vil befrugtning ske ved samleje, hvor kvinden under de rigtige betingelser oplever orgasme. Orgasme medfører at den vaginale muskulatur igangsætter peristaltik, som er rytmiske og pumpende muskelsammentrækninger. Sammentrækningerne fortsætter længe efter orgasmen og bringer blodcirkulation til underlivet. Sammentrækningerne sikrer at fertiliteten har så gunstige betingelser som muligt. Under klargøringsmassagen stimuleres den vaginale muskulatur derfor til at reagerer, som under disse gavnlige rytmiske sammentrækninger. Inden de rytmiske sammentrækninger stimuleres, så vil underlivets muskler blive masseret og afspændt. Det er vigtigt for at sikre, at der ikke er blokeringer og spændinger. Muskulaturen afspændes, rytmiske sammentrækninger opnås og blodcirkulationen øges.

Formålet er at øge kvaliteten af slimhinden, at øge slimhindens evne til at modtage de befrugtede æg så det sætter sig fast eller at skabe gunstige betingelser før inseminering. Derfor afspændes alle muskler også omkring bækkenet. Afspændingen af kroppen foretages som ved den traditionelle gode fertilitetsmassage, men er noget blidere og der er i denne massage mere fokus på bækken og underlivet, da vi ønsker at skabe overskud og ro i kroppen. Sammen hjælper vi kroppen til at opleve ro, overskud og det mest gunstige betingelser for at blive gravid.

Priser på klargøringsmassage

Klargøringsmassagen varer 90 min og koster 550 kr.

En pakke med klargøringsmassage og massage af det reproduktive organ på to timer i alt koster 700 kr.