Din massør hos Massagecentret

Din behandler

Min baggrund og behandlingsfilosofi

Her kan du læse mere om Massagecentret og om din behandler. Jeg er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør. Jeg er ekspert i behandling, træning og massage af gravide og afspænding af bækkenproblemer. Derudover er jeg uddannet personlig træner med fokus på bækkenet. Jeg har drevet klinikken i 17 år med over 15.000 behandlinger med fokus på graviditetsmassage, efterfødselsmassage, fertilitetsmassage og bækkenproblemer.

Jeg tror på at afspænding skal foretages ud fra en helhedsbetragtning, fordi hele kroppen hænger sammen. Jeg arbejder med hele kroppen på forside og bagside og på kryds og tværs. Det er vigtigt at få det hele med, for at skabe så gode resultater som muligt. Som du kan læse af beskrivelserne, så gennemgår mine massager alt på kroppen, af netop samme årsag.

Min filosofi er, at jeg dels skal afhjælpe de nuværende spændinger eller smerter og dels skal jeg gøre dig i stand til, selv at gøre noget ved årsagen til ubalance, spændingerne, smerterne m.v. Derfor hjælper jeg altid med grundig vejledning og øvelser efter en behandling. Vi er alle forskellige og vores kroppe har hver deres historie. Nogen kroppe reagerer bedre på at der tages fat, mens andre kroppe har behov for mere blidhed, nænsom tilgang og holistisk tankegang. Det er en balance jeg søger at finde hos alle der kommer til mig.

Jeg har gjort mig umage og gennem hele min karriere fået de bedste uddannelser og har løbende udvidet mine kompetencer og erfaring. Målet er at dem der kommer til mig får løst deres udfordringer og ubalancer og gerne bedre end de selv havde forventet eller turde håbe på.

I år 2022, 2023 og 2024 har over 95% alle alle kunder valgt at komme igen og få en ny tid. Det fortæller mig at der er meget stor tilfredshed med behandlingen og det glæder mig.

Jeg glæder mig til at være din behandler og du er altid velkommen til at skrive og stille alle de spørgsmål du ønsker.

Lægeeksamineret fysiurgisk massør
& personlig træner

Uddannelser og kurser

I afsnittet om Massagecentret og din behandler vil jeg også gerne komme ind på mine uddannelser. Nedenfor kan du se en liste med de uddannelser og kurser som jeg har gennemført. Jeg har fokuseret på en bred videnskabelig baggrund sammen med en holistisk og bred forståelse af kroppen og sindet. Jeg oplever at en balance mellem videnskab og inddragelse af bred forståelse af kroppen og sindet ofte er vejen til bedre resultater. Ingen af delene kan undværes i en komplet og grundig behandling.

 • Fysiurgisk lægeeksamineret massør
  Lægeeksamineret fysiurgisk massør med uddannelse i fysiologi og anatomi. Derudover en praktisk eksamen i fysiurgisk massage. Uddannelsen er i overensstemmelse med brancheforeningens højeste krav og sundhedsstyrelsens retningslinjer.

 • Muskelterapi hos Klinik Tengberg
  50 lektioners uddannelse i behandling med triggerpunkter, herunder mobilisering og manipulation af muskler og led, samt udøvelse af stræk på patienter.

 • Udvidet anatomi, fysiologi og sygdomslære
  410 lektioner i anatomi, fysiologi, sygdomslære, patologi, psykologi, klinikdrift og andre behandlingsformer. Uddannelse tilrettelagt efter sundhedsstyrelsens retningslinier.

 • Afspændingsmassage hos Kilden
  Kursus i healende og rolig massage med æteriske olier hos Kilden.

 • Massage af gravide hos Massageskolen
  Uddannelse i massage af gravide med fokus på afspænding og behandling af de gener en graviditet kan medføre.

 • Personlig træner hos ProAcademy
  Uddannelse som personlig træner hos Danmarks førende træneruddannelse. Uddannelse i bevæganalyser, coaching, træningsfysiologi og anatomi, træningsprogrammer og individuel træning.

 • Graviditetstræning – ProAcademy
  Specifik uddannelse i undersøgelse af bækkenproblemer, samt træning af bækken og andre områder for gravide, med fokus på træning før, under og efter graviditeten.

 • Træning i vand – AquaAcademy
  Træning i vand for folk med besvær og træning af gravide med fokus på bækken, ryg og hofte.

 • Fertilitetsfremmende manuel terapi og træningsterapi for fagpersonale
  Fysioterapeutiske metoder i en fertilitetsfremmende behandling med fokus på vaginal bakterier, vaginal inflammation, øvelsesterapi efter Mojzisova-metoden, manuel terapi med fokus på arvævsbehandling.

Alternativ behandling

 • Enneagrammet hos Coachmaster
  Enneagramkursus om mennesketyper, adfærd, handlingsmønstre og værdier. Kursisten er i stand til at afdække patientens adfærd og hvilke værdier der motiverer en konkret person. Bruges i forbindelse med motivation til træning og afspænding af kroppen.

 • The Body Mirror System i Eestburn, England
  The Body Mirror System er et kropsligt system der hjælper kroppen med at komme i balance og harmoni.

 • Hypnoshiatsu hos United Trances
  Kursus i shiatsumassage. Træning og øvelse i shiatsumassage og teknikker i trancetilstande.

 • Hawaiiansk Lomi Lomi massage v./ Ulla Kiil
  Kursus i udøvelse af Hawaiiansk Lomi Lomi massage, der er en tempelmassage udført med underarmene og med lange rolige strøg.

 • Ayurvedisk massage v./ Dorthe Lolck
  Ayurvedisk massage efter ældgammel indisk tradition til at skabe balance i kroppen. .

Når du vælger Massagecentret

Du får altid en behandling, hvor der er god tid. Intet skal forceres og jeg svarer gerne på spørgsmål. Du får vejledning til træning, afspænding eller genoptræning i forbindelse med alle behandlinger og det er tilmed inkluderet i prisen. Har du spørgsmål om Massagecentret, din behandler eller behandlingerne, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Massagecentrets værdier

Jeg ønsker at give dig mere end du forventer. Jeg tilpasser alle behandlinger individuelt og har altid god tid til dig.

Personlig træning

Til alle mine massager hører gratis vejledning om træning og afspænding, så du selv kan holde dig i balance.

Gratis vejledninger

Du får adgang til hjemmesidens mange artikler, vejledninger og træningsforslag.