Din massør

Thorben Wikkelsø

Min baggrund og behandlingsfilosofi

Jeg hedder Thorben Wikkelsø og er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør og personlig træner i speciale i gravide og genoptræning af bækkenet. Jeg er ekspert i behandling, træning og massage af gravide og afspænding af bækkenproblemer. Derudover er jeg uddannet personlig træner med fokus på gravide samt genoptræning og afbalancering af bækkenet. Jeg har har min egen klinik siden 2007 med over 10.000 behandlinger med fokus på graviditetsmassage, efterfødselsmassage, fertilitetsmassage og bækkenproblemer.

Mit navn, Thorben, skyldes ikke at jeg har været til numerologi, men skyldes, at jeg har en tvillingebror som hedder Thomas og min forældre fik den ide, at jeg også skulle have et h.

Jeg tror på at afspænding skal foretages ud fra en helhedsbetragtning, fordi hele kroppen hænger sammen. Jeg arbejder med hele kroppen på forside og bagside og på kryds og tværs. Det er vigtigt at få det hele med, for at skabe så gode resultater som muligt. Som du kan læse af beskrivelserne, så gennemgår mine massager alt på kroppen, af netop samme årsag.

Min filosofi er, at jeg dels skal afhjælpe de nuværende spændinger eller smerter og dels skal jeg gøre dig i stand til, selv at gøre noget ved årsagen til ubalance, spændingerne, smerterne m.v. Derfor hjælper jeg altid med grundig vejledning og øvelser efter en behandling. Vi er alle forskellige og vores kroppe har hver deres historie. Nogen kroppe reagerer bedre på noget at der tages fat, mens andre kroppe har behov for mere blidhed, nænsom tilgang og holistisk tankegang. Det er en balance jeg søger at finde hos alle der kommer til mig.

Jeg har gjort mig umage og gennem hele min karriere fået de bedste uddannelser og har løbende udvidet mine kompetencer og erfaring. Målet er at dem der kommer til mig får løst deres udfordringer og ubalancer og gerne bedre end de selv havde forventet eller turde håbe på.

Uddannelser og kurser

Nedenfor kan du se en liste med de uddannelser og kurser som jeg har gennemført. Jeg har fokuseret på en bred videnskabelig baggrund sammen med en holistisk og bred forståelse af kroppen og sindet. Jeg oplever at en balance mellem videnskab og inddragelse af bred forståelse af kroppen og sindet ofte er vejen til at opleve bedre resultater. Ingen af delene kan undværes i en komplet og grundig behandling.

 • Fysiurgisk lægeeksamineret massør
  Lægeeksamineret fysiurgisk massør med uddannelse i fysiologi og anatomi. Derudover en praktisk eksamen i fysiurgisk massage. Uddannelsen er i overensstemmelse med brancheforeningens højeste krav og sundhedsstyrelsens retningslinjer.

 • Muskelterapi hos Klinik Tengberg
  50 lektioners uddannelse i behandling med triggerpunkter, herunder mobilisering og manipulation af muskler og led, samt udøvelse af stræk på patienter.

 • Enneagrammet hos Coachmaster
  Enneagramkursus om mennesketyper, adfærd, handlingsmønstre og værdier. Kursisten er i stand til at afdække patientens adfærd og hvilke værdier der motiverer en konkret person. Bruges i forbindelse med motivation til træning og afspænding af kroppen.

 • Udvidet anatomi, fysiologi og sygdomslære
  410 lektioner i anatomi, fysiologi, sygdomslære, patologi, psykologi, klinikdrift og andre behandlingsformer. Uddannelse tilrettelagt efter sundhedsstyrelsens retningslinier.

 • Afspændingsmassage hos Kilden
  Kursus i healende og rolig massage med æteriske olier hos Kilden.

 • The Body Mirror System i Eestburn, England
  The Body Mirror System er et kropsligt system der hjælper kroppen med at komme i balance og harmoni.

 • Massage af gravide hos Massageskolen
  Uddannelse i massage af gravide med fokus på afspænding og behandling af de gener en graviditet kan medføre.

 • Hypnoshiatsu hos United Trances
  Kursus i shiatsumassage. Træning og øvelse i shiatsumassage og teknikker i trancetilstande.

 • Personlig træner hos ProAcademy
  Uddannelse som personlig træner hos Danmarks førende træneruddannelse. Uddannelse i bevæganalyser, coaching, træningsfysiologi og anatomi, træningsprogrammer og individuel træning.

 • Graviditetstræning – ProAcademy
  Specifik uddannelse i undersøgelse af bækkenproblemer, samt træning af bækken og andre områder for gravide, med fokus på træning før, under og efter graviditeten.

 • Hawaiiansk Lomi Lomi massage v./ Ulla Kiil
  Kursus i udøvelse af Hawaiiansk Lomi Lomi massage, der er en tempelmassage udført med underarmene og med lange rolige strøg.

 • Ayurvedisk massage v./ Dorthe Lolck
  Ayurvedisk massage efter ældgammel indisk tradition til at skabe balance i kroppen. .

 • Træning i vand – AquaAcademy
  Træning i vand for folk med besvær og træning af gravide med fokus på bækken, ryg og hofte.

Thorben Wikkelsø

Lægeeksamineret fysiurgisk massør
& personlig træner

Massagecentret

Massagecentrets smukke klinik centralt i København

Når du vælger Massagecentret

så får du også en behandling der afspejler mine væredier, gratis vejledning til træning, afspænding eller genoptræning og fri adgang til de mange vejledninger på hjemmesiden.

Massagecentrets værdier

Jeg ønsker at give dig mere end du forventer. Jeg tilpasser alle behandlinger individuelt og har altid god tid til dig.

Personlig træning

Til alle mine massager hører gratis vejledning om træning og afspænding, så du selv kan holde dig i balance.

Gratis vejledninger

Du får adgang til hjemmesidens mange artikler, vejledninger og træningsforslag.