Orgasmeterapi af ekspert i massage af underlivet

Orgasmeterapi og underlivsmassage

Genvind kontakten til underlivet

Orgasmeterapi er en metode til at genvinde kontakten til underlivet, hvor der arbejdes med fysiske og mentale blokeringer. Formålet med orgasmeterapi er at genskabe kontakten til underlivet, at kunne nyde sex uden blokeringer, at kunne opnå orgasme og opleve at man kan slappe af i nydelsen uden at tænke på andet.

Smerter, blokeringer, nedsat sexlyst eller manglende orgasmer er noget, som mange kvinder er udfordret af. Manglende kontakt til underlivet kan også skyldes ydre omstændigheder i livet, dynamik i parforholdet som på sigt giver manglende kontakt efter lange perioder med frustration. Afspænding, massage og nænsom frigivelse af spændinger kan være løsningen for mange, som netop oplever denne form for udfordringer. De fleste kroppe kan genvinde kontakten til underlivet, få orgasme og nyde seksuel enegi uden at være bekymret eller opleve frustration.

Orgasmeterapi er blid, lystbetonet, kærlig og omsorgsfuld og handler om at skabe kontakt til hele kroppen. Du skal udelukkende modtage, opleve, sanse og mærke. Det handler ikke om præstation, men om at slappe af og tage imod berøringen af hele kroppen.

Orgasmeterapi

Mange kvinder oplever anspændthed, smerter, ubehag eller nedsat funktion i deres underliv, som kan medføre manglende evne til at få orgasme, sjældne orgasmer eller orgasmer som ikke opleves i deres fulde potentiale. Det kan også nedsætte den seksuelle lyst eller kvaliteten af seksuelle oplevelser. På sigt vil disse tilstande kunne give kroniske spændinger i bækkenbunden, smerter ved samleje, menstruation eller periodevis muren i underlivet. Mentale og psykiske blokeringer, overbevisninger opstår ofte i relation til dette. Det medfører ofte at man distancerer sig fra sin partner, at seksuallivet er svært og tabubelagt, det giver manglende lyst til at gøre noget ved problemet, fordi de kræver uanede af ressourcer eller opleves nyttesløst.

I orgasmeterapi genvindes kontakten til kroppen og underlivet, hvor der tages udgangspunkt i dig og din krop. Din krop afspejler hvad den har oplevet, har været udsat for såvel fysisk som mentalt og psykisk. Afspænding i kombination med sanselig berøring, stimulering, vækkelse af seksuel lyst i en kærlig, omsorgsfuld, omfavnende og ikke-præstations-orienteret atmosfære, er grundlæggende i terapien. Du får lov at opleve dig selv, at blive liderlig uden tanker og opleve seksuel nydelse, uden at skulle give eller gøre noget. Orgasmeterapi er meget individuel, men målet er at tilbagevinde kontakten til kroppen, herunder underlivet. At genvinde den seksuelle lyst og at opnå seksuel nydelse uden bekymringer eller blokeringer sker først efter at kroppen af afspændt og klar til nydelse. Udgangspunktet er en sanselig massage af hele kroppen. En massage som tilpasses din krops signaler og tilstand. Fokus er på at kroppen skal slappe af og have lyst til at tage imod mere berøring. Din lyst og din tilstand er udgangspunktet for massagens udvikling. Orgasmeterapi fokuserer ikke på orgasmen, men på den at afspænde kroppen fysisk og mentalt og herigennem at opleve ubekymret seksuel nydelse. For nogen medfører det orgasmer og andre oplever deres krop i en liderlig, lystbetonet og fri krop, som nyder at tage imod.

Sådan forløber sessionen

Orgasmeterapien tager udgangspunkt i din historie og hvordan du har det. Inden sessionen aftales hvordan sessionen gribes an og grænserne kortlægges. Sessionen består af en helkropsmassage som er blid og hjælper kroppen fysisk til at slappe af. Massagen gennemgår alt på kroppen og ikke bare kønsorganet. Du vil opleve at det føles dejligt og får lyst til at opleve mere i takt med, at du helt afslappet og kan tage imod berøringen. I kombination med massage, kan der efter aftale bruges kram og cuddling, hvor kroppen kærtegnes og nusses i omfavnelse. Hele kroppen masseres forsigtigt og først når kroppen er klar, så masseres underlivet udvendigt og indvendigt. En tilladende og blid afspænding af den ydre og indre vaginale muskulatur, hvor nydelsen er i højsædet.

I kombination med massagen, så arbejdes der bevist med nøgenhed, gensidig kropskontakt, din seksuelle lyst, og de teknikker som øger din lyst, liderlighed og evne til blot at nyde sessionen. Du bil blive berørt med dyb seksuel interesse og energi, mærke intensiteten og nærværet, den mandlige seksuelle tilstedeværelse som vækker din feminine energi og du vil lære at slappe af, mens du blot tager imod nydelsen. En vækkelse af hele din krop. Du lærer at slappe af. mærke din krop, nyde berøring og glæden ved seksuel nydelse, uden at skulle give igen. Vi arbejder med kropsaccept. Ikke bare at man accepterer at man er som man er, men reelt føler glæde ved sig selv. Den seksuelle energi bydes velkommen, rummes og på sigt kan forløsning forekomme under sessionerne.

Alle sessioner er med til at øge din kropsaccept, glæden ved dig selv, gøre dig mere afslappet og komme et skridt nærmere en krop der kan få orgasmer og opleve seksuel lyst uden bekymringer og smerter.

Bækkenmassage og graviditetsmassage i København

Priser på orgasmeterapi

Orgasmeterapi varer i 120 minutter og koster 850 kr.