Yoni massage

Orgasmeterapi i København

Hvad er orgasmeterapi

Orgasmeterapi er en kropslig terapiform, hvor behandleren under trygge rammer hjælper kroppen med at slappe af, få adgang til seksuel og kropslig nydelse, afspænder underlivet og skaber frit flow i underlivsmuskulaturen med fri adgang til den seksuelle nydelse og energi.

Hvorfor modtage orgasmeterapi

Kvinder som mangler kropslig kontakt, har svært ved at få orgasme eller oplever smerter ved samleje, kan have stort udbytte af orgasmeterapien. Under sessionen er du den modtagende part, der blot skal opleve, observere, sanse og lade dig forkæle, mens behandleren hjælper din krop med at tage imod berøringen. Målet er at du får fri adgang til orgasmer, seksuel nydelse uden blokeringer og smerte og evnen til at mærke sin krop i dens fulde potentiale.

Generthed over at arbejde med sin seksuelle energi kan holde mange kvinder tilbage og lade sig nøjes med manglende seksuel nydelse eller oplevelsen af, at nydelsen burde være mere helhedsorienteret og fantastisk.

Massagen under orgasmeterapi

Der arbejdes med en bred vifte af teknikker. Massørens hænder og strøg er opmærksomme, kærlige og beroligende. Kroppen lærer dem at kende og begynder at slappe af og give sig hen i nydelsen. Der arbejdes med polaritet mellem maskulin og feminin energi, hvor vi forstærker din opfattelse af dig selv som kvinde i mødet med den maskuline energi. Det er blandt andet med til at give adgang til lyst og oplevelsen af, at være midtpunkt for en seksuel lyst og energi.

Du er helt nøgen under massagen da alt på kroppen modtager berøring og massage. Det skaber et dyb og helhedsorienteret kontakt og oplevelse af kroppen. Et vigtigt udgangspunkt inden af spændingen af underlivets ydre og indre muskulatur. Din krop kærtegnes, stimuleres og sanserne får lov til at være aktive mens du kan ligge helt roligt og tage imod nydelsen.

Når hele kroppen er masseret, vil der blive fokuseret på underlivet. Forsigtigt og opmærksomt smøres underlivet ind og masseres udvendigt. Kroppen vil i sit eget tempo tage imod strøg og berøring og hvis den er klar, vil den indre del af underlivet blive masseret. Under denne del, og resten af sessionen, kan seksuel energi, orgasmer, lyst og liderlighed blive opbygget eller opstå spontant. Støn, rytmiske bevægelser med underlivet, at man begynder at røre ved sig selv eller spreder benene kan forekomme løbende under massagen.

For at øge vækkelsen af seksuel energi og polariteten mellem maskulin og feminin energi, vil massøren være nøgen under hele sessionen. For at øge kontakten til kroppen kan massøren anvende teknikker, hvor han masserer dig med sin krop. Her vil du mærke og opleve mandekroppen mod din og opleve hvordan sanserne forstærkes.

Vi lader orgasmerne komme frit og naturligt under sessionen. Du kærtegnes, forkæles og sanserne stimuleres til øget opmærksomhed, liderlighed og ubegrænset oplevelse af dit seksuelle potentiale.

Til sidste vaskes din krops af og du er klar til at træde ud i verden i en afspændt tilstand som aldrig før.

Priser på orgasmeterapi

Orgasmeterapi varer i to timer og koster 850 kr.