Tantrisk body to body massage

Tantramassage i København

Tantramassage

Tantramassagen er en spirituel oplevelse med dyb og afbalancerende fri kontakt til hele kroppen og energierne, som får lov at flyde frit. Under Corona har folk måtte været tildækket og holder afstand og det kan give hudsult, kropslig frygt og manglende berøring.

Med udgangspunkt i den kærlige energi vil din krop blive mødt af varme og omsorgsfulde hænder, som afspænder, kærtegner og vækker hele din krop. Alt har betydning og alt tager udgangspunkt i en kærlig energi, der får lov at flyde frit. Jeg bruger mine hænder og min nøgne krop til at massere med og vække din feminine urkraft og energi. Den gensidige kropslige kontakt og glidende bevægelser mellem kroppene vækker sanserne, lysten og glæden ved at mærke sig selv fra sin feminine side.

Hvordan foregår tantramassagen

En tantramassage er en helkropsmassage udført af massøren. som bruger sine hænder og nøgne krop til at massere med. Modtageren er nøgen og der arbejdes med alt på kroppen.

En tantramassage giver dig en afslappet og rolig krop, hvor energierne får lov at flyde frit og uhindret, fuld og kærlighed og glæde. Massagen skaber harmoni og en dyb kontakt til alt på kroppen. Under massagen arbejdes der bevidst med en af de mest nydelsesfulde energier, nemlig den seksuelle energi. Vi skaber først en ramme med tillid og kærlighed, ro og afslapning. Derfra vækkes energier i hele kroppen. Sanserne stimuleres og din krop kærtegnes med hænder fulde er nærvær, lyst og opmærksomhed.

Langsomt vil du kunne opleve at lysten stiger i kroppen. En tilstand hvor man fuldstændigt lader sig fordybe i massagens egentlige formål, nemlig at mærke og tage imod, uden begrænsninger eller hindringer. Massøren bruger sin nøgne krop til at glide over din krop, hvor du vil opleve den fanatiske polaritet mellem mødet af den maskuline og den feminine energi.

Du vil ligge på ryggen, siderne og maven under massagen, mens massøren guider dig og hjælper dig med at tage imod de varme hænder og den gensidige kropskontakt. Du kan ikke gøre noget forkert, reagere forkert eller føle noget forkert. Alt du vil opleve er i orden og kan rummes. Massøren tager sig af dig fra du kommer til du går.

Under massagen vil du modtage massage af yoni – kvindens køn. Yoni er blot et af mange nydelsesfulde områder på kroppen og massagen formål er at gøre hele kroppen til en erogen og sanselig organisme, mens du blot skal mærke, sanse, nyde, smile og tager imod. Formålet er ikke orgasme, men en fri og nydelsesfuld oplevelse fuld af kærlighed. Jeg ønsker at bringe din krop mere ro, glæde, harmoni og give dig lov til at mærke dig selv, fra dit fulde potentiale.

 

Priser

En tantrisk massage på to timer koster 650 kr.