Træning af underliv og bækkenbunden

TENS genoptræning af vaginal muskulatur

TENS opstramning af vaginale muskler

TENS genoptræning af den vaginale muskulatur og bækkenbundsmuskulaturen, er en effektiv og virkningsfuld opstramning og genopbygning af den vaginale muskulatur. Muskulaturen kan blive slap efter fødsel, bækkenskævheder, overbelastninger, sygdom, manglende evne til knibeøvelser m.v. og det kan være svært selv at genoprette en stærk og velfungerende vaginal muskulatur. TENS vaginal træning er målrettet og uhyre effektive genoptræning af underlivsmusklerne, fordi du kan lave træning i 30 minutter uafbrudt, af hele underlivet og i en intensitet som er individuelt tilpasset til dig.

TENS genoptræning af vagina

  • Giver en stærk og stram vaginal muskulatur
  • Forebygger inkontinens
  • Giver større seksuel nydelse
  • Styrker bækkenbunden
  • Øger din evne til at blive våd
  • Øger seksuel lyst
  • Reducer vaginale spændinger

TENS vaginal genoptræning i 30 minutter

Massagecentret bruger en TENS maskine til professionelt brug til genoptræning af den vaginale muskulatur. Udstyret kan indstilles individuelt, alt efter hvordan du opnår de bedst mulige resultater og reagerer på behandlingen. Maskinen er tilsluttet et professionelt cylinderformet modtager til vaginal træning.

Udstyret der bruges til genopretningen af musklerne er udelukkende designet til opstramning af vaginal muskulatur, som sikre en professionel og effektiv genoptræning af alle vaginale muskler og hele bækkenbunden. TENS apparatet er forbundet med en cylinderformet anordning, der føres ind vagina. Apparatet indstilles til at starte genoptræningen blidt med blid styrke og kort frekvens og øges så gradvist i takt med at musklerne aktiveres.

Musklerne trækker sig sammen og slapper af indenfor bestemte impuls-intervaller. Hele muskulaturen rammes meget effektivt og i op til omkring 30 min. Uden apparatet vil man ikke selv kunne holde så lange opspænd og træne så målrettet. Musklerne styrkes med det samme, slappe muskler bliver stærke, vagina opstrammes og blodcirkulationen øges. Den vaginale muskulatur bliver stærkere og strammere og modvirker slap bækkenmuskulatur, reparerer traumatiseret eller slap vaginal muskulatur og forebygger inkontinens m.v.

Sessionen består af 30 minutters TENS vaginal træning med den cylinderformede anordning i vagina. Anordningen føres forsigtigt ind i vagina, hvorfra den sender impulser til musklerne. Træningen styres af din behandler som langsomt øger intensitet og frekvenser hvor musklerne trænes. Der startes med blide opvarmende muskelsammentrækninger der langsomt intensiveres, mens du skal prøve, at være så afslappet som muligt. Din behandler styrer anordningen, så alle dine muskler rammes under træningen og på en måde, så det ikke føles ubehageligt. Træningsvolumen er enormt stor fordi sessionen består af 30 minutters målrettet og vedvarende træning af musklerne. Derfor er resultaterne også så gode. Under sessionen er behandleren hos dig hele tiden.

Afspænding i 20 min

Efter TENS genoptræning, så har musklerne brug for afspænding, som ved al anden træning. Afspændingen er nødvendig for at undgå massiv muskelømhed efter den intensive træning. Hvis man bliver for øm, så risikerer man at kroppen ikke er klar til mere genoptræning ugen efter og derfor er afspændingen en del af forklaringen på, hvorfor sessionen giver så stor succes for mange.

For at sikre sig en vedvarende og kontinuerligt træningsforløb, hvor kroppen hurtigt bliver klar efter hver træning, vil du derfor modtage afspænding af musklerne. Massagen afspænder den trænede muskulatur og øger blodcirkulationen, så musklen har nemt ved at blive stærkere.

Hvordan foregår et behandlingsforløb

Hver session varer cirka en time i alt, med træning efterfølgende massage. Den første session er ofte lidt længere, fordi der er mere vejledning og du skal vænne dig til, at træningen laver muskelimpulser i underlivet.

Sessionen består af 30 minutters træning og ca. 20 min behandling med massage.

Antallet af sessioner afhænger af flere faktorer og varierer derfor rigtigt meget. En gennemsnitlig genoptræning tager mellem 3 til 5 behandlinger, med cirka en uges mellemrum. Langt størstedelen mærker forbedring efter én behandling.  Nogen lider af svær inkontinens, massive muskelsmerter, traumatiseret muskulatur efter fødsel m.v. og i de situationer er forløbet lidt længere, men næste alle oplever øget styrke efter kun én session. Det er dog vigtigt at der følges op i starten, da styrken hurtigt afvikles, hvis behandlingen ikke gentages flere gange.

Bivirkninger

Professionel TENS træning er meget effektiv og derfor vil musklerne også blive meget påvirket. Især efter første træning kan man opleve ømhed. De fleste sammenligner ømheden med at have dyrket meget sex eller det føles som et blåt mærke. Ømheden er ikke farlig, mens skyldes at kroppen styrker områder og i den forbindelse laver inflammation, for at øge genoptræningshastigheden. For at minimere denne gene, modtager du UV-lys af musklerne.

Under træningen laver alle musklerne sammentrængninger non stop. Det kan man mærke i kroppen og nogen er et par minutter om at vænne sig til, at musklerne i vagina og bækkenbunden bevæger sig af sig selv. Efter lidt tid, kan de fleste slappe af i det. Behandleren øger langsomt intensiteten i takt med at du vænner dig til impulserne.

Priser på TENS vaginal træning

TENS genoptræning – en session – 450 kr.

TENS genoptræning – tre sessioner – 950 kr.

TENS genoptræning – fem sessioner – 1450 kr.