Fertilitetsmassage i København

Vejledning til fertilitetsmassage

Generelle forholdsregler

Hvornår kan man modtage fertilitetsmassage
Fertilitetsmassagen kan modtages i hele fertilitetsperioden, lige op til ægoplægning, inseminering eller samleje. Som ved andre former for massage, så må modtageren ikke være syg eller have feber. Fertilitetsmassagen kombineres ofte med massage af det reproduktive organ, hvor spændinger i underlivet afhjælpes samtidigt med at blodcirkulationen øges. Klargøringsmassagen udføres i dagene op til ægoplægning m.v. Er du i tvivl om hvornår det er rigtigt for dig at starte et forløb eller modtage massage, så er du altid velkommen til at kontakte Massagecentret.

Hvordan er massagen anderledes end traditionel massage
Massagens primære fokus er at forøge kroppens fertilitet og evne til at blive gravid. De muskler, led og kropsområder som fokuseres på under massagen, har alle det til fælles, at de på den ene eller anden måde kan påvirke fertiliteten. En positiv bivirkning er at kroppen bliver afspændt og at man får det godt i kroppen, men der fokuseres målrettet på fertilitet og intet andet.

I traditionel massage masserer man kun toppen af ballen og siden af ballen af hensyn til modtageres blufærdighed, men under fertilitetsmassage masseres hele ballen, da især indre og nedre ballemuskler påvirker det reproduktive organ. På forsiden af kroppen masseres nedre mave, forside af bækken og det ydre underliv. Det betyder, at man er nøgen under massagen og får massage på områder, der normalt springes over i traditionel behandling.

Hyppighed af behandlinger
Normale massager forløber ofte med en hyppighed på omkring en gang om måneden, eller oftere i kortere perioder, når særlige behov tilskriver det. Fertilitetsmassage foregår oftest med større hyppighed, fordi vi sigter efter at få ydre underliv og det reproduktive organ til at reagere langsigtet og det forudsætter en større kontinuitet med kortere tidsintervaller.

Blufærdighed
Vi er alle blufærdige på den ene eller anden måde. Når man ønsker at modtage en fertilitetsmassage, så kan det godt udfordre ens blufærdighed, fordi der fokuseres på kropsområder som vi normalt ikke arbejder med eller deler med andre end vores partner. Det kan igangsætte mange tanker, forestillinger og ligefrem bekymringer om, massagen ikke er for grænseoverskridende. Derfor er det vigtigt for mig at præcisere, at fertilitetsmassagerne altid kan tilpasses enhver blufærdighed. Nogen gange udføres behandlingen derfor på en anden måde, eller områder springes over af hensyn til modtagerens blufærdighed. Det er ikke ensbetydende med, at man får en dårligere behandling, fordi der er mange forskellige teknikker til at afspænde kroppen og underlivet. Det er lidt ligesom når vi er i træningscentret, og vi ikke behøver at træne på alle maskiner, for at få et godt udbytte af træningen. Jeg sætter en ære i at kunne behandle alle kvinder, uanset deres blufærdighed og har gjort det i snart 15 år. Jeg opfordrer altid til at man deler sine bekymringer om blufærdighed eller tanker inden massagen, så jeg kan tilpasse den så godt som muligt til dig.

 

Bivirkninger under behandlingen

Ømhed
Fertilitetsmassagen er en minutiøs og helhedsorienteret gennemgang af kroppen. Muskler som er spændt i ryggen, nedre lænd og baller kan til tider opleves som ømme og der kan være nervepåvirkninger som kortvarigt føles som smertefulde, men på en god måde. Din behandler er professionel og tilpasser massagens dybde til dine spændinger, din krop og din krops signaler. Det er samtidigt vigtigt at vi løser udfordringen med spændingerne, fordi de kan være med til at begrænse dine fertilitetschancer. Derfor arbejdes der i dybden med spændingerne, så problemet kan løses og som behandler sigter jeg efter en balance mellem, at det bliver så afslappende for dig som muligt og samtidigt så udbytterigt som muligt.

Følelsesmæssige reaktioner
Jeg har mange års professionel erfaring i fertilitetsbehandling og har også flere års personlige erfaringer med det og ved om nogen, hvor meget det påvirker krop og sind. Derfor er du altid velkommen til at tale med mig under behandlingen uanset hvor følsomt emnet er. Jeg kan rumme det og vil gøre mit bedste for, at kunne dele viden og erfaringer med dig på en positiv måde der er fuld af tro, positive suggestioner og omsorg. Det kan til tider medføre, at man græder eller bliver rørt under en session og det er helt ok og naturligt. Det er en af årsagerne til, at jeg altid har god tid under behandlingerne.

Seksuelle reaktioner
Fertilitetsmassagen øger blodcirkulation i indre og ydre underliv og blokeringer fjernes. Når blodcirkulationen øges og blodet strømmer til alle dele af underlivet kan man opleve at blive mere følsom. Det skyldes bland andet, at blodet også løber til områder som klitoris, som ofte vokser, bliver spændt og mere følsom. I den tilstand vil nogle kvinder opleve at blive våde, når underlivets muskler masseres. Nogle kvinder er så følsomme, at der forekommer seksuelle reaktioner under afspændingen og massagen af det ydre underliv, bækkenet eller det reproduktive organ. De seksuelle reaktioner kan komme spontant eller vokse i omfang og intensitet under massagen, uden at de kan holdes nede. I den tilstand kan spontane orgasme opstå helt naturligt under afspændingen. Det er ikke noget man selv styrer, kan kontrollere eller holde tilbage. Det er ikke pinligt eller forkert hvis kroppen reagerer, men er en naturlig bivirkning under afspændingen. Reaktionerne er uanset deres styrke, hyppighed og omfang, helt naturlige. Orgasmer er helt uproblematiske i forbindelse med gennemførelse af massagen. Det er vigtigt at forstå, at det er kroppens fysiske reaktioner som intet har med seksuel lyst eller seksuel adfærd at gøre, men blot autonome reaktioner, som er bivirkninger på en professionel behandling. Massagen er udelukkende en professionel afspænding og optimering af fertilitet hvor orgasmer er en sjælden bivirkning på afspændingen, som er kærkommen og uproblematisk hvis de opstår.

Bivirkninger efter behandlingen

Afslappethed og træthed
Efter massage er kroppen afspændt og undervejs har den frigjort afslappende hormoner, der kan gøre dig træt og afslappet. Man kan være i en tilstand af, at føle man lige skal vågne. Tilstanden øger kroppens restitution og kan efterfølgende påvirke hvor dybt du sover om natten. Tilstanden er meget gavnlig og du kan med fordel bruge resten af dagen på at slappe af uden alt for mange gøremål. Jeg har haft flere kvinder som har fået søvnanalyse efter fertilitetsmassagen som viste at de havde væsentligt større dyb søvn i nætterne efter fertilitetsmassage. Flere slog deres personlige rekorder i hvor længe de havde den dybeste søvn i løbet af nætterne efter massagen.

Ømhed i udvalgte muskler
Har du været meget spændt i kroppen og er et længe siden at musklerne har være masseret, så kan ømhed forekomme i nogle af musklerne. Det er kroppen måde at øge restitutionen på, ved at gøre dem ømme, øge blodcirkulation og genopbygge dem hurtigt, mens du ikke bruge dem alt for meget. Vi har nemlig tendens til at være forsigtige ved ømme muskler og derfor kan kroppen hurtigere genopbygge dem. Det påvirker ikke fertiliteten negativt, men jeg sigter altid efter, at ømheden er så minimal som muligt ved at bruge lidt længere tid på at komme i dybden med spændingerne, frem for at forcere noget ved magt.

Øget behov for væske
Efter massagen har kroppen øget behov for væske fordi udskillelse af affaldsstoffer sker via urinvejene. Derudover er kroppen varmere og blodcirkulationen øget, og det gør, at kroppen udskiller mere væske via det man kalder ikke synlig sved, hvor man udskiller væske via huden. Derfor er det godt at have fokus på at drikke vand løbende efter massagen. Gerne hver time, så du kontinuerligt tilfører væske.

Individuel tilpasning af fertilitetsmassagen

Fertilitetsmassagen tilpasses individuelt til hver person. Oftest så tilpasses massagen pga. modtagerens blufærdighed. Behandlingen er ikke bare en massage, men også en systematisk gennemgang af alle de områder som har indflydelse på fertiliteten. Derfor vil jeg så vidt muligt undgå at springe områder over under den første massage.  Undervejs konstateres det, hvordan krop og bækkenet er påvirket af spændinger, skævheder, ubalancer, overbelastninger samt deres indbyrdes sammenhæng. Der vil være vejledning undervejs i det omfang, at der konstateres specifikke problemstillinger.

Det er samtidigt vigtigt at man får en massage som er tilpasset ens ønsker og blufærdighed. Det er en balancegang fordi vi også gerne vil opnå de bedst mulige resultater med behandlingen, men det skal samtidigt føles naturligt og ikke overskride ens grænser. Det er vigtigt at du forstår, at jeg har en bed vifte af teknikker til afspænding af underlivet og bækkenet, og ønsker du tilpasning, så kan der ofte anvendes teknikker som måske ikke gør det lige så godt, men alligevel skaber blodcirkulation og flow i underlivet og bækkenet. Sagt med andre ord. Du skal aldrig gå på kompromis med dine ønsker fordi alt kan lade sig gøre hos mig. Sig giv endelig udtryk for dine ønsker og behov.

Efterfølgende vejledning

Efter fertilitetsmassagen vil du modtage vejledning. Vejledningen er ofte meget  individuel fordi den er baseret på gennemgange af din krop og din fertilitetshistorie. Der kan være vejledning om øvelser, afspænding, adfærdsændringer, kost og mindset m.v. Jeg fokuserer også på at viderebringe dig et så detaljeret overblik som muligt, ved brug af gennemgang af anatomiske modeller af bækken og underlivet.

Har du efterfølgende spørgsmål eller ønsker min vurdering af valg i relation til fertilitetsbehandling m.v. så er du altid velkommen til gratis og uforpligtende at kontakte mig. Jeg sætter en ære i at hjælpe dig så godt som muligt og hos mig er man aldrig til besvær. Kan jeg hjælpe, så gør jeg det med glæde.