Massage efter fødsel

Efterfødselsmassage i København

Efterfødselsmassage hos Massagecentret

En dybdegående helkropsmassage efter fødslen hvor hele kroppen minutiøst gennemgås og hvor du har mulighed for at få kontakt til din krop igen. Alt masseres fra top til tå, med fokus på de områder der klassisk er spændte og belastet efter graviditet og fødsel. Massagen er for alle kvinder uanset hvor længe siden man har født. Der er i denne massage ekstra fokus på bækkenet og bryst og skuldre, som ofte er spændte efter babyløft og amning i dumme stillinger. Massagen er er ikke kun en velfortjent forkælelse, men en vigtig afspænding.

Hvordan foregår efterfødselsmassagen

Efterfødselsmassagen er en klassisk afspændingsmassage af hele kroppen med ekstra fokus på bækken, bryst og de områder som er ekstraordinær belastet efter du er blevet mor. Nogen oplever at kroppen ikke har sat sig rigtigt på plads og andre oplever stor overbelastning i hele kroppen. Denne efterfødselsmasasge er individuelt tilpasset til dine ønsker og behov og udført af erfaren massør med speciale i gravide, fertilitet og efterfødsels-behandlinger.

Efterfødselssmassage med bækkenmassage

En komplet helkropsmassage til efter fødslen med fokus på alle de områder hvor du oplever spændinger, belastninger og ubalancer. Massagen starter med massage af nakke, skuldre, ryg, lænd, hofte og balder. Derefter lægmusklerne og lår. Så masseres hele forsiden af kroppen. Fødder, ben og lår masseres først. Herefter arme, brystmuskel, mave, hofte, symfysen, underlivets muskulatur og resten af forsiden af bækkenet. Du er helt nøgen under massagen, da alt på kroppen masseres med fokus på bækkenet. Efterfølgende vil du modtage vejledning og orientering om de observationer der er gjort under massagen. Alt under massagen kan tilpasses dine ønsker og behov.

Efterfødselsmasasge i 60 min 450 kr.
Efterfødselsmasasge i 90 min 550 kr.
.

E-vitamin indsmøring

Indsmøring med e-vitamin-serum på udvalgte områder. Økologisk og 100% plantebaseret e-vitamin-serum smøres dybt ind i huden på udvalgte områder, som bryst, brystvorter, mave eller kønslæber. Virker healende på øm og traumatiseret hud. Olien reducerer ømhed, rødmen og inflammation.

E-vitamin-serum i 30 min 150 kr.
.

Ekstra bækkenmassage i forbindelse med kropsmassagen

En ekstra bækkenmassage i forbindelse med en helkropsmassage for kvinder de efter graviditeten har udfordringer med bækkenet. Ofte vil der være fokus på symfyseleddet, ligamenterne, balder og musklerne ved bækkenets led og de mange muskler på bækkenets forside.

Ekstra bækkenmassage i 30 min 150 kr.
.

Genoptræning af bækken og vaginalmuskulatur

Elektronisk TENS muskelgenoptræning af underlivets muskulatur. Behandling med specielt designet TENS apparat til underlivets muskler som genoptræner og opstrammer alle vaginale muskler og hele bækkenbunden. Tens apparatet sender via en cylinderformet anordning, der føres ind i underlivet, en række målrettede  impulser til de vaginale muskler. Musklerne trækker sig sammen og slapper af indenfor bestemte impuls-intervaller. Musklerne styrkes med det samme, slappe muskler trækkes bliver stærke, vagina opstrammes og blodcirkulationen øges. Den vaginale muskulatur bliver stærkere og strammere og modvirker slap bækkenmuskulatur, reparerer traumatiseret eller slap vaginal muskulatur og forebygger inkontinens m.v. Sessionen består af 30 minutters træning og efterfølgende massage og afspænding.

TENS i 60 min 450 kr.
3 x TENS a 60 min 950 kr.
.