Massage i København

Kontakt Massagecentret

Kontakt Massagecentret

Kontakt Massagecentret for at bestille tid, stille spørgsmål eller rette andre former for henvendelser.

Husk at læse om den massage du bestiller her på siden og stil spørgsmål, hvis du er i det mindste i tvivl. Så sikrer vi, at du får den behandling, som er den rigtige for dig.

Tak for din besked.
Der opstod en fejl.

Adresse

Turesensgade 23
1368 København K
Tlf. 29 863 963

Se rutevejledning

Massagecentret

Ekspert i graviditetsmassage. fysiurgisk massage, fertilitetsmassage og behandling af bækkenet. Jeg tilpasser alle behandlinger individuelt og har altid god tid. Alle massager kan tilpasses dine ønsker, din blufærdighed og dine behov for fokus.

Træningsvejledning

Jeg hjælper gerne med vejledning i træning og afspænding af kroppen samt korrekt kropsholdning og forebyggende øvelser, da jeg er uddannet personlig træner med speciale i bækkenet.

Åbningstider

Mandag til fredag – 8 – 20.00
Lørdag – 10 – 16

Massagecentret

Turesensgade 23
1368 København K
Tlf. 29 863 963

Massagecentret

Du bestiller tid i kontaktformularen ovenfor. Skriv gerne hvilke dage og tidspunkter på dagen som passer dig bedst. Jeg svarer mails flere gange dagligt fra morgen til aften. Har du spørgsmål til behandlingen eller er du usikker på noget inden du kommer første gang, så er du altid velkommen til at spørge. Det samme gælder efter behandling. Det kan være spørgsmål til øvelser, behandlingsfrekvens eller andet. Jeg sætter en stor ære i at du er vejledt så godt som muligt før, under og efter behandlingen. Derfor skal du aldrig tøve med at tage kontakt til mig.